Catrice Quick dry top coat

Top coat vind ik een belangrijk product als ik mijn nagels lak, het zorgt er namelijk in de meeste gevallen voor dat je nagels een mooie glans krijgen en daarnaast beschermt het je nagellak meer en zou het langer blijven zitten. Ik gebruik al jaren een top coat over mijn nagellak heen en kan dan ook niet meer zonder, ik vind het altijd wel leuk om nieuwe versies te proberen en zodra ik er één tegenkom die er interessant uitziet is mijn interesse gewekt. De quick dry top coat kwam ik een tijdje tegen in het schap van Catrice en deze trok mijn aandacht. Ik testte de top coat uit en vertel wat ik ervan vind.

De nagellak zit in een glazen potje en is transparant, de top coat zelf is ook transparant dus het is niet een heel spannend gezicht. De sticker die op het flesje zit is een combinatie van wit met paars.

Achterop het potje staat wat meer informatie over de top coat, de ingrediëntenlijst staat niet achterop het potje maar wel op de website van Catrice.

Er zit een dubbele dop op het potje maar dit is eigenlijk heel gewoon bij Catrice tegenwoordig, de dop is gemaakt van 94 % gerecycled plastic. De top coat belooft een glanzende finish, de houdbaarheid van de nagellak te verlengen ook zou de top coat binnen 48 seconden droog zijn, ik vind dat zelf altijd erg fijn.

Het kwastje is vrij basic en neemt een prima hoeveelheid top coat op en je kunt je nagels er prima mee bedekken.

Top coat aangebracht op mijn nagels.

Ik vind de top coat erg fijn in gebruik, hij droogt inderdaad lekker snel en laat een mooie finish achter. De nagellak blijft niet heel lang mooi door de top coat want ik zien wel snel chips in mijn nagellak, ik ben dit inmiddels wel gewend want ik ben eigenlijk nog geen top coat tegen gekomen die het chippen echt tegen gaat. Ik kan zelf de top coat zeker aanraden, mocht je het niet erg vinden om je nagellak toch regelmatig een beetje bij te werken is het zeker de moeite waard omdat de nagellak wel snel droogt en je nagels van een mooie glans voorziet.

Catrice Quick dry top coat €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s