L’oreal Paris Bambi oversized eye mascara

Er worden de laatste tijd een hoop interessante nieuwe mascara’s op de markt gebracht, vaak zijn dit mascara’s uit de wat luxere merken en het fijne is dat je die vaak voor een probeer prijs kunt kopen en dan zijn ze een stukje goedkoper dan de standaard prijs. De bambi oversized eye mascara van L’oreal Paris vond ik zo’n interessante mascara die ik voor een leuke prijs kon kopen. Ik was erg benieuwd naar deze mascara en schafte hem aan. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De mascara zit op een kaart en is goed verpakt door plastic, erg fijn omdat je zo altijd een ongebruikte mascara aanschaft. De kaart is een combinatie van zwarte, witte en blauwe kleuren en er staat een leuke bambi op. De tekst op de kaart is een combinatie van zwart en wit.

Achterop de kaart staat meer informatie over de mascara, dit staat er in meerdere talen op. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop de kaart vermeld.

De huls van de mascara zelf is zwart gekleurd met witte tekst en een combinatie van een wit met blauw gekleurde bambi. De huls heeft een beetje een bijzondere vorm die je niet zo vaak tegen komt.

Achterop de mascara huls zelf staat niet echt belangrijke informatie.

De mascara belooft een formule die elke wimper omhult. Je wimpers zouden formule en lengte krijgen, ook zou de mascara een oversized eye effect geven voor een open blik. In de huls zit 8,9 ml aan mascara.

De mascara heeft een toelopend borsteltje waarmee je zelfs de allerkleinste haartjes mee kunt verlengen en ook volume en lengte te geven. Het is wel een borsteltje waar ik van houd.

Ik vind de mascara erg fijn in gebruik, hij brengt makkelijk aan en je ziet ook zeker verschil in mijn wimpers. Het is niet het wauw effect wat ik had verwacht maar misschien kan je dit creëeren door nog meer laagjes aan te brengen maar daar ben ik zelf niet een heel groot fan van helaas. Desondanks ben ik wel enthousiast over de mascara en ga ik hem zeker nog vaak gebruiken.

L’oreal Paris Bambi oversized eye mascara €18,49 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s