Essence Stay 8 h matte liquid lipstick

Ik schreef niet zo lang geleden al een review over de stay 8 h matte liquid lipsticks van Essence, ik heb toen een aantal kleuren getest en was erg enthousiast over deze liquid lipsticks. Ik vind het fijn dat liquid lipsticks nog steeds populair zijn want hierdoor zijn ze makkelijk verkrijgbaar. Ik ben zelf een groot fan van liquid lipsticks omdat ze net wat langer blijven zitten en mooi opdrogen. Ik kwam in het schap van Essence nog twee kleuren van de stay 8 h matte liquid lipsticks tegen dus ik was erg benieuwd naar deze kleuren, ik testte de kleuren uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en hebben de kleur van de lipstick, dit is erg handig omdat er nog altijd geen testers beschikbaar zijn. Je moet er wel rekening mee houden dat de kleuren soms een beetje kunnen afwijken. De tekst en de op zijn beide zwart, op de dop zit nog een sticker die aanduid dat de lipstick mask proof is, dus mocht je een mondkapje moeten dragen zou de lipstick het aan moeten kunnen.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de lipstick, de ingrediëntenlijst word niet vermeld maar is terug te vinden op de website van Essence.

De liquid lipsticks hebben de namen 02 duck face en 05 date proof gekregen.

In de hulzen zit 3 ml aan lipstick. De lipstick zou tot acht uur blijven zitten, en ook licht aanvoelen op de lippen. De lipstick is vloeibaar als je deze aanbrengt en word eigenlijk al vrij snel mat. De lipsticks beloven hoog gepigmenteerd te zijn.

Er zit een flock applicator bij de lipstick en dat is doorgaans wel de standaard applicator bij liquid lipsticks, deze applicator is wat smaller waardoor je heel nauwkeurig kunt werken en dat vind ik zelf wel erg handig.

Swatchen:02 duck face en 05 date proof.

lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben over deze kleuren ook weer erg enthousiast. Ze brengen gewoon makkelijk aan en je kan netjes werken, ze drogen snel mat op en blijven goed op hun plek zitten. Ik vind de kleuren ook erg mooi de 02 duck face is meer een nude, bruin tint en de 05 date proof is een mooie roze kleur, beide kleuren zijn heel draagbaar voor dagelijks gebruik vind ik zelf. Ik zal ze nog met heel veel plezier gaan dragen want ik vind ze erg mooi.

Essence Stay 8 h matte liquid lipstick €2,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s