Catrice True skin high cover concealer

Concealer vind ik een handig make-up product, je kunt net even wat meer plekken op je gezicht coveren voor een betere dekking die foundation niet meepakt. Concealer is in verschillende soorten verkrijgbaar en ik heb ook een flinke stash. Catrice bracht een tijdje geleden de true skin high cover concealer, ik vond de concealer er interessant uitzien en was ook wel erg benieuwd naar deze concealer. Ik testte de concealer uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De concealer huls is gemaakt van glas en is transparant, hierdoor zie je de concealer mooi terug komen. ‘de tekst op de huls is een combinatie van wit met zwart. De dop is wit gekleurd en heeft een sticker gekregen.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de concealer vermeld en ook de ingrediëntenlijst staat er op vermeld. De tekst achterop de huls is zwart gekleurd.

Ik heb de concealer in de kleur 005 war macadamia. In totaal zijn er zes kleuren van de concealer verkrijgbaar.

In de huls zit 4,5 ml aan concealer. De concealer belooft langhoudend te zijn, een natuurlijke en matte finish te hebben, geschikt te zijn voor een droge en normale huidtypes, te hydrateren tot 18 uur lang en ook waterproof te zijn.

De concealer heeft een vrij basic flock applicator, wel is de applicator wat groter dan de standaard applicator van een concealer, door de grote applicator kun je wel grotere gedeeltes van je gezicht raken in één keer.

Swatchen.

De concealer dekt heel erg mooi vind ik zelf, de textuur is erg stevig en vrij dik dus je kunt er heel goed mee coveren. De kleur is wat te donker voor mij maar ik vind de concealer wel heel erg fijn, ik zou alleen een lichtere kleur gebruiken. Ik heb de concealer even getest met water en hij veegt minimaal uit dus een regenbui zou de concealer zeker overleven. Of hij daadwerkelijk 18 uur zou blijven zitten? Ik vermoed zelf van niet ik merk dat de concealer na een paar uur op mijn gezicht wel wat lichter word dus na achttien uur zal er nog weinig van over zijn vermoed ik, desondanks vind ik de concealer zeker een aanrader.

Catrice True skin high cover concealer €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s