Catrice Pro peach origin slim eyeshadow palette

Catrice kwam ongeveer 1,5 jaar geleden met nieuwe oogschaduw paletten in het assortiment, namelijk de pro slim eyeshadow paletten. Ik testte eerder al wat paletten uit die lijn uit en die bevielen mij eigenlijk wel erg goed, toen er weer nieuwe exemplaren aan de collectie werden toegevoegd was ik ook razend benieuwd naar deze varianten. De peach orgin variant is één van die paletten en ik vond het er prattig uitzien en was benieuwd of het pigment net zo goed zou zijn als de andere varianten. Ik testte het palette uit en vertel wat ik van deze variant vind.

 

Het palette is gemaakt van stevig karton, ik zie dit tegenwoordig vaak terug bij paletten en op de één of andere manier zijn de paletten toch heel stevig. Ik vind het erg tof dat er echt oogschaduw swatches zijn afgebeeld op het palette. Het palette heeft een oranje kleur gekregen en de tekst op het palette is goudkleurig.

Het palette heeft de naam 010 golden afterglow gekregen. De tekst achterop het palette is wit gekleurd, verder vind je wat extra informatie achterop het palette en ook de ingrediëntenlijst.

De binnenkant van het palette is een combinatie van oranje en zwart. In de deksel van het palette zit een spiegel wat altijd erg handig is. In het palette zitten veertien kleuren oogschaduw, de namen van de kleuren staan onder de oogschaduw kleuren vermeld. Je vind delicate bruine en perzikkleurige tinten oogschaduw in het palette, ook zitten er zowel metallic, glanzende en matte finishes in het oogschaduw palette. In totaal bevat het palette 10,6 g aan oogschaduw.

Swatchen:soft – comfy – misty rose – graceful – curious – eccentric – bronzy – daylight – nature – aurora – umber – cedar – denim – shadow.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben toch een beetje teleurgesteld in het palette, de swatches zien er eigenlijk super mooi uit maar de kleuren komen op mijn ogen niet heel erg mooi tot zijn recht, je moet best veel lagen aanbrengen om de kleur wat op te bouwen maar ze blijven vrij licht en dat vind ik wel erg jammer. Ik vind het zelf erg mooi als een look er echt uitspringt en dat gebeurt niet echt met dit palette, als je van wat lichtere kleuren houd is dit palette misschien wel geschikt maar als je van een goede pigmentatie houd zou ik het palette laten liggen.

Catrice Pro peach origin slim eyeshadow palette €9,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s