Max & More Eyeshadow palette

Max & More kwam een tijdje terug met nieuwe oogschaduw paletten in hun assortiment, net als andere merken komt Max & More ook één keer in de zoveel tijd met nieuwe make-up en daar zaten dus ook leuke paletten voor de ogen bij. Ik was natuurlijk razend benieuwd naar de nieuwe paletten en heb ze ook direct bemachtigd toen ik bij de Action kwam. Ik testte één van de paletten uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette zit in een doosje verpakt, ik vind dit altijd erg fijn want zo is de kans erg groot dat het palette niet geswatcht is. Het doosje is basic zwart wat erg past bij het merk Max & More, de tekst op het doosje is een combinatie van goud en wit.

Achterop het doosje staat wat meer informatie over het palette vermeld. Er staat ook een afbeelding op met de kleuren die in het palette zitten met bijpassende namen. De ingrediëntenlijst van het palette word ook nog vermeld.

Het palette zelf is gemaakt van kunststof en voelt ook wel een beetje goedkoop aan. Het palette is zwart maar heeft een inkijk gedeelte waardoor je de kleuren van de oogschaduw mooi kunt bekijken. De tekst op het palette is goud.

Achterop het palette staat de ingrediëntenlijst nogmaals weergegeven en ook de kleuren met bijpassende namen van de oogschaduw kleuren. Het palette heeft de kleurnaam 501 wild sunrise gekregen.

In het palette zitten twaalf kleuren oogschaduw. Bij het palette zit een dubbelzijdige spons applicator. De pans van de oogschaduw zijn niet heel breed dus je moet er met een wat fijner kwastje ingaan om oogschaduw op te nemen. Het palette belooft goed gepigmenteerd te zijn. Het palette is compleet vegan. In totaal bevat het palette 18 g aan oogschaduw. Er zitten matte en shimmer kleuren oogschaduw in het palette.

Swatchen:01 inspire – 02 flirt – 03 newest – 04 go girl! – 05 warming – 06 wild sunrise – 07 bright – 08 so glam – 09 rich – 10 extra – 11 early light – 12 gloom.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind het palette erg leuk qua kleuren, ik had nog niet echt van dit soort kleuren in mijn stash. De oogschaduw is best pigmentvol al moeten sommige kleuren wat meer opgebouwd worden. Ik heb wel het idee dat de oogschaduw erg in de lijntjes trekt dus een oogschaduw basis is wel een aanrader. Verder bleek de ooglook zeker wel een dag mooi zitten en dat is een pluspunt. Voor een low budget oogschaduw palette ben ik erg tevreden en ik ben ook erg benieuwd naar de andere kleuren varianten.

Max & More eyeshadow palette €1,98 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s