Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

Ik schreef eerder al een review over de matt pro ink non transfer liquid lipsticks van Catrice, deze bevielen mij zo goed dat ik ook nog andere kleuren uit deze collectie wilde testen. Ik kon nog drie kleuren vinden die ik nog niet had en was benieuwd hoe deze kleuren mij zouden staan. Ik heb de drie kleuren getest en vertel wat ik ervan vind.

 

De verpakkingen zijn gemaakt van kunststof en hebben nog altijd de mooie gouden dop, de huls is transparant waardoor je mooi de kleur van de lipstick er doorheen ziet komen. De tekst op de huls is zwart.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de lipstick, de ingrediëntenlijst staat niet achterop de huls maar is wel terug te vinden op de website van Catrice.

Ik heb de volgende kleuren van de lipstick:010 trust me – 020 confidence is key – 050 my life – my decesion.

De lipstick is dus vloeibaar en droogt mat op, zou niet afgeven en twaalf uur blijven zitten. Er zit moringa boter in de lipstick verwerkt en hij is veganistisch. Er zit 5 ml aan lipstick in de huls.

Ik vind de applicator ook erg fijn die bij de lipstick zit, het is een flock applicator waarmee je de lipstick prima en netjes kunt aanbregen.

Swatchen:010 trust in me – 020 confidence is key – 050 my life – my decesion.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

ik ben weer net zo enthousiast over deze kleuren als de kleuren die ik eerder testte. Ik vind deze kleuren wat rustiger als de andere kleuren in mijn stash maar ze zijn zeker mooi en ook goed te combineren helemaal bij een wat drukkere ooglook bijvoorbeeld. Ze drogen vrij snel op en blijven goed zitten op mijn lippen. Ook voelen mijn lippen niet heel droog aan na gebruik van de lipsticks.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s