Essence Lash princess false lash mascara effect waterproof

Essence heeft al een tijdje de lash princess mascara’s in het assortiment zitten en deze blijken een groot succes te zijn want er worden elke keer nieuwe exemplaren toegevoegd. Een exemplaar die recent is toegevoegd aan het assortiment is de false lash effect mascara die ook waterproof is, ik was zelf erg benieuwd naar deze variant want ik heb tot nu toe alle exemplaren geprobeerd en ben eigenlijk wel goed te spreken over de mascara’s dus ik wilde deze nieuwe variant ook zeker proberen. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De huls is precies hetzelfde als alle andere mascara’s uit deze lijn, de vorm is erg leuk en ik vind de 3d bedrukking op de dop ook altijd erg leuk, deze mascara huls is zwart gecombineerd met blauw en dat past natuurlijk heel goed bij een waterproof variant.

Achterop de hul staat wat meer informatie over de mascara beschreven, de ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de huls maar die kun je wel terug vinden op de website van Essence.

Deze mascara zou perfect zijn voor een actieve lifestyle, of je nu sport, zwemt of huilt deze mascara zou alles aankunnen en perfect op zijn plek blijven zitten. Ook zou de mascara lengte en volume geven en zorgen voor een kunstwimpereffect. In de huls zit 12 ml aan mascara.

Bij de mascara zit een vezelbosteltje, ik vind zelf dit soort borsteltjes erg fijn. Het borsteltje heeft haartjes die niet heel kort zijn maar ook niet heel lang, ik vind het borsteltje in iedergeval wel erg fijn in gebruik.

Swatchen: Ik heb nadat ik de swatch heb gemaakt water over de mascara laten lopen en zoals je ziet blijft de swatch goed zitten, hij heeft een klein beetje uitloop maar.

Ik ben heel erg onder de indruk van de mascara, hij brengt heel fijn aan door het borsteltje en dat is een pluspunt. Verder vind ik het resultaat heel erg mooi die de mascara achterlaat en zie ik ook wel een groot verschil op mijn wimpers als ik de mascara wel of niet draag. Ook is het erg fijn dat het waterproof effect ook echt werkt, ik heb het niet getest met huilen, zwemmen of sporten maar als ik zie dat de swatch erg goed gaat met water eroverheen denk ik wel dat het goed zal komen met het waterproof effect. Ik kan de mascara zeker aanraden.

Essence Lash princess false lash effect mascara waterproof €3,39 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s