Max & More Liquid lipstick

Ik heb sinds een tijdje toch wel een grote liefde voor liquid lipsticks ontwikkeld, ik vind het fijn dat ze mooi indrogen en ook nog eens vaak lang blijven zitten en niet afgeven. Ik heb al een aantal liquid lipsticks in mijn stash zitten van diverse merken, maar ik sta altijd open voor nieuwe betaalbare exemplaren. Bij Action kwam ik van het huismerk Max & More liquid lipsticks tegen die ik nog niet kende, ik was erg benieuwd naar deze lipsticks en nam ze mee. Ik testte de lipsticks uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lipsticks zitten op een kaart en zijn daarom goed verpakt en je bent hierdoor zeker van een ongebruikt exemplaar. De kaart is basic zwart met gouden en witte tekst, ook staat er een streep op afgebeeld van de kleur van de lipstick.

Achterop de kaart staat een klein beetje informatie over de lipstick in diverse talen, verder staat de ingrediëntenlijst achterop en word ook vermeld dat de lipstick compleet vegan is.

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en ook transparant waardoor je de lipstick kleuren er mooi doorheen ziet. De dop van de huls is zwart en de tekst op de huls is geel achtig.

De lipsticks zijn verkrijgbaar in drie kleuren die ik allemaal heb, de lipsticks hebben de namen 352 shy, 356 blush en 364 in love gekregen.

In de huls zit 6,2 ml aan lipstick. De lipsticks beloven je lippen een gepigmenteerde matte finish te geven, de lipstick is niet longlasting dus je zult hem wel vaker bij moeten werken als je de deur uitgaat en eet en drinkt.

De lipsticks heeft een spons applicator die vrij basic is. Je kunt de lipstick prima aanbrengen met de applicator en ook best netjes werken.

Swatchen:352 shy – 356 blush – 364 in love

Lipstick aangebracht op mijn lippen.

Ik ben enthousiast over de lipsticks ze drogen mooi mat op en zien er erg mooi uit. Ze geven wel wat af met dragen en na het eten is de lipstick nagenoeg wel verdwenen. Ik vind voor een low budget lipstick het een hele geslaagde lipstick. Je moet wel goed boenen om hem eraf te krijgen en dat is wel bijzonder omdat hij niet echt longlasting is maar als je opzoek bent naar goedkope lipsticks die ook nog eens vegan zijn kan ik deze zeker aanraden.

Max & More Liquid lipstick €0,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s