Mua Lash & brow defining clear gel mascara

Als je net je wenkbrauwen heb gestyled is het ook wel fijn om deze de hele dag op zijn plek te laten zitten, brow mascara is daar een ideaal product voor. Brow mascara is er in vele soorten want je hebt transparante maar ook gekleurde mascara’s. Ik heb zelf al best wel een aantal brow mascara’s getest en vind het een handig product en heb dan ook best wel wat verschillende merken in mijn stash. Het bijzondere van deze mascara is dat hij ook op de wimpers gebruikt kan worden. Van Mua had ik nog nooit een exemplaar getest en ik was best wel benieuwd na een brow mascara van dit merk. Ik nam de mascara mee en testte hem uit, en ik vertel wat ik ervan vind.

 

De huls is gemaakt van kunststof en is geheel transparant, de tekst en de dop zijn beide zwart. De huls is niet heel bijzonder en vrij basic.

Er staat op de huls geen verdere informatie over het product zelf, wel staat de ingrediëntenlijst van de mascara achterop de huls. De mascara is niet op dieren getest.

Op de dop word nog eens vermeld dat het om een transparante variant gaat.

De mascara is zoals ik al eerder vermelde dus transparant en kan zowel op je wenkbrauwen als wimpers gebruikt worden. De mascara zou ervoor zorgen dat je wenkbrauw haar en wimpers goed op zijn plek blijven zitten. Je kunt de mascara met of zonder een gekleurde mascara gebruiken op je wimpers. In de huls zit 9 ml aan mascara.

De mascara heeft een vrij basic borsteltje maar is gelukkig niet van plastic en ik hou persoonlijk heel erg van dit soort borsteltjes. Je kunt de mascara prima aanbrengen met het borsteltje.

Ik heb de mascara op de foto alleen aangebracht op mijn wenkbrauwen omdat ik het op me wimpers niet echt nodig vond.

Ik ben erg te spreken over de mascara, ik kan alleen mijn mening geven bij gebruik op de wenkbrauwen want heb hem niet getest op de wimpers. Ik heb de wenkbrauw mascara aangebracht over mijn wenkbrauw poeder en ze zijn echt de hele dag goed op zijn plek gebleven, ik ben een dagje op het water geweest met veel wind er daarna zaten de wenkbrauw haartjes nog perfect op zijn plek als hoe ik ze had aangebracht. Ik vind de mascara zeker een aanrader.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s