Essence I ♥ extreme crazy volume mascara + waterproof

De I ♥  extreme crazy volume mascara is al een tijdje in de schappen van Essence te vinden, bij de laatste assortimentsupdate kwam daar een waterproof variant bij. Ik heb de laatste tijd een mini variant en een limited editie variant van deze mascara getest en die bevielen erg goed, ik was dan ook wek benieuwd naar de gewone en waterproof variant want die had ik nog nooit getest. Ik nam de twee mascara’s mee en testte ze uit. Ik vertel wat ik van deze mascara’s vind.

 

Beide mascara’s hebben een roze opvallend gekleurde huls gekregen, de gewone variant heeft zwarte tekst en de waterproof versie heeft blauwe tekst. De hulzen zullen in mijn stash zeker opvallen door hun kleur.

Op de achterkant van de hulzen staat meer informatie over de mascara’s. Het opvallende is dat ook de ingrediëntenlijst van beide mascara’s achterop de hulzen te vinden is.

De mascara’s beloven een diepzwarte en romige structuur en zou elke individuele wimperhaar met kleur dekken. Uiteraard zou de waterproof variant tegen water kunnen en de gewone variant niet. In de hulzen zit 12 ml aan mascara. Beide mascara’s zijn compleet vegan.

De mascara’s hebben een extra grote elastomeer borstel en zou bij de eerste laag mascara al een sensationeel effect geven. Ik ben zelf niet heel erg groot fan van dit soort borsteltjes omdat ik persoonlijk liever echte haartjes heb dan plastic.

Swatchen: gewone variant en waterproof variant.

Normale variant

Waterproof variant

Ik ben zeker te spreken over de mascara’s, ik vind het effect met twee laagjes al erg mooi worden. Ik denk dat je zeker nog meer volume kunt creëeren met de mascara als je meer laagjes aanbrengt maar ik hou persoonlijk niet van hele dikke mascara wimpers en vind dat wel het effect bij veel laagjes. Ik zou de waterproof variant overigens niet echt aanraden, ik heb namelijk een test gedaan met swatchen door water over beide swatches te laten lopen en zowel de gewone als waterproof variant vervagen en kon ik weg vegen, ook het verwijderen van de mascara gaat te makkelijk bij de waterproof mascara, dus ik vind de waterproof mascara niet echt geslaagd. Ik kan de mascara zeker aanraden beide mascara’s geven hetzelfde resultaat alleen het waterproof effect wat word beloofd bij de blauwe variant word niet waargemaakt dus ik zou lekker voor de normale variant gaan.

Essence I ♥ extreme crazy volume mascara + waterproof €2,89 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s