Labello Limited edition Pride Kiss edition

Labello is één van mijn favoriete producten als het op lipverzorging aankomt, ik heb ook verschillende soorten in mijn stash zitten en gebruik ze veelvoudig. Ik denk dat de meeste mensen de original wel kennen van Labello, het is een lippenbalsem voor iedereen omdat hij geen kleur achterlaat en toch goed verzorgt. Nu heeft Labello een speciale editie uitgebracht van de original variant namelijk de pride kiss, Labello is van mening dat elke kus gevierd mag worden aan wie je die ook geeft, daarnaast vind Labello het belangrijk dat je een kus zorgeloos moet kunnen delen ongeacht geslacht, seksuele geaardheid, afkomst of leeftijd. Ik vertel je meer over de speciale Labello pride kiss editie.

 

De labello zit zoals je gewend bent op een kaart en is dus goed ingepakt, er staat op vermeld dat het op de pride kiss editie gaat en ook de kleuren van de pride vlag staan vermeld over het hele karton waardoor de verpakking in het schap direct opvalt.

Op de achterkant word vermeld dat Labello met de pride kiss editie een zichtbaar signaal word afgegeven tegen haat en onverdraagzaamheid, en ze alle lippen en kussen vieren. Daarnaast kun je zelf ook een signaal afgeven met de Labello en het vieren met de #labellopridekiss. Ook de ingrediëntenlijst van de Labello staat achterop de verpakking vermeld.

De Labello pride kiss editie is verkrijgbaar met drie verschillende doppen, de doppen maken deze Labello dan ook speciaal. Alle Labello’s hebben de kleuren van pride, zo staat er op de ene dop de naam Labello in de pride kleuren, de andere een hartje met pride kleuren en de laatste variant heeft de kleuren van de pride vlag. Ik vind het zelf erg uniek gedaan.

De formule van de Labello is niet veranderd, hij bevat sheaboter en natuurlijke oliën. Hij verzorgt de lippen en houd ze 24 uur lang gehydrateerd. Je kan de lippenbalsem meerdere keren per dag gebruiken, je brengt de Labello zacht en gelijkmatig op de lippen aan en je herhaalt het regelmatig op droge lippen. Ik zelf gebruik de Labello zeker meerdere keren per dag.

Labello aangebracht op mijn lippen.

Ik wist al dat ik de Labello heel erg fijn vind want ik heb zelf de originele ook! Hij verzorgt mijn lippen goed en ook merk ik dat bij pijnlijke droge lippen de pijn vrij snel weg trekt bij gebruikt. Ik vind het wel erg tof dat er is gekozen voor een limited editie van de lippenbalsem en dat er aandacht is besteed aan de pride, er is helaas nog veel onbegrip op dit gebied en het is belangrijk dat er door een groot merk aandacht aan besteed word.

De Pride Kiss limited editie van Labello was officieel verkrijgbaar tot half augustus 2021 maar ik heb ze nog steeds in de winkel bij Kruidvat en Trekpleister zien liggen, dus wie weet kun je er nog één bemachtigen als je dit zou willen.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s