Max & More Sunrise eyeshadow palette

Max & More het wel bekende make-up merk van de Action krijgt een steeds groter assortiment, waar ze begonnen met een kleine collectie word deze steeds groter ook op oogschaduw gebied. De laatste tijd komt Max & More met echt volwaardige paletten die er ook nog eens mooi uit zien, na het grote succes van het bloom eyeshadow palette zijn er weer twee paletten toegevoegd aan de collectie waaronder het sunrise eyeshadow palette. Ik kocht het palette en testte het uit, ik vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en heeft een hele mooie afbeelding op de voorkant staan, ik krijg er zelf een beetje een lucht gevoel bij als ik na de afbeelding kijk, de tekst op het palette heeft een mooie zilvere kleur gekregen.

Achterop het palette staat wat meer informatie over het palette en ook de ingrediëntenlijst. Ook staat er een afbeelding afgebeeld met de kleuren die in het palette zitten met bijbehorende namen.

In de deksel van het palette zit een mooie spiegel die ook is afgedekt met plastic, ook de binnenkant heeft een mooie afbeelding om de oogschaduw kleuren heen. Er zitten 21 kleuren oogschaduw in en ook 21 g aan oogschaduw. In het palette zitten zowel matte als glanzende kleuren en deze kun je zowel nat als droog gebruiken. Onder de oogschaduw pans staan de namen van de kleuren gedrukt.

Swatchen:base – sundays – charmed – dawn – awakening – shine on – atmosphere – sunrise – sunny – heat – glow – boost – early morning – golden hour – lust – after glow – cloud – horizon – dusk – fade – mystery.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben heel erg enthousiast over het oogschaduw palette, de kleuren hebben een goede pigmentatie en kunnen mooi opgebouwd worden en blenden makkelijk uit. Ik vind de kleuren ook heel wisselend maar goed bij elkaar passen. Of het hele unieke kleuren zijn denk ik niet direct want dit zijn kleuren die je wel vaker in oogschaduw paletten ziet maar dat vind ik zelf totaal niet erg. Ik heb de oogschaduw zelf niet nat gebruikt dus weet niet hoe de kwaliteit dan zou zijn, ik vind het ook een heel erg leuk palette voor mensen die net beginnen met make-up, omdat het palette lekker low budget is en erg fijn is om mee te werken. Ik ben in iedergeval weer erg blij met dit mooie palette.

Max & More Sunrise eyeshadow palette €4,49 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s