Essence Soft & precise lip pencil

Ik vind het leuk om mijn lippen te omlijnen met een lip potlood, ik heb dan ook wel diverse kleuren in mijn stash zitten. Een lip potlood zorgt ervoor dat je lipstick niet uitloopt en je kunt net iets meer vorm geven aan je lippen. Het is niet altijd makkelijk om een juiste kleur lipstick te vinden bij een lip potlood, maar ik testte een tijdje terug de this is me semi shine lipsticks uit en daar hoorden dus ook lip potloden bij. Ik heb de potloden kunnen bemachtigen en heb ze getest. Ik vertel wat ik van de potloden vind.

 

De potloden zijn gekleurd en hebben de kleur gekregen die welke ook bij het potlood hoort. De tekst op het potlood is zilverkleurig. De potloden voelen wel een beetje goedkoop aan maar ik vind dit zelf geen probleem.

Achterop het potlood staat wat meer informatie over het potlood zelf, dit is niet heel makkelijk te lezen want het staat er een beetje hobbelig op en de zilveren kleur is gewoon moeilijk leesbaar, de ingrediëntenlijst staat niet op het potlood vermeld maar wel op de website van Essence.

Er zijn in totaal zestien kleuren verkrijgbaar van het potlood, ik heb zelf de vijf volgende kleuren:102 true me – 103 why not – 104 first love – 105 be mine – 106 late night.

Het potlood bevat 0,78 g aan product. Het potlood zou een zijdeachtige textuur hebben met een fluweelmatte finish, dit zou zorgen voor een hoge kleurverspreiding. Het potlood zou heel makkelijk aan te brengen zijn en zou precieze lipcontouren creëeren. Het potlood zou zacht zijn en je zou er ook precies mee kunnen werken.

Het potlood moet met de hand bijgeslepen worden als de punt stomp word, dit kan heel makkelijk met een special puntenslijpertje voor cosmetica, deze heeft Essence ook in hun assortiment zitten. Ik ben zelf net iets meer fan van lip potloden die je omhoog kunt draaien, want die zijn net iets zachter om aan te brengen.

Swatchen:102true me – 103 why not – 104 first love – 105 be mine – 106 late night

Lip potloden aangebracht met bijbehorende lipsticks.

Ik vind de potloden heel erg mooi bij de lipsticks passen, ik vind het potlood niet super zacht en om er precies mee te werken valt niet altijd mee. Als het potlood eenmaal op gang komt omlijnt hij de lippen echt heel erg mooi maar je moet wel wat harder drukken. Ik vind het wel heel mooi staan als mijn lippen gecontourd zijn en je zou de lippen er ook mee kunnen inkleuren maar ik vind het leuker omdat met lipstick te doen. Ik ga de lip potloden zeker nog vaak gebruiken.

Essence Soft & precise lip pencil €0,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s