Catrice Inside eye khol kajal

Oogpotloden zijn voor mijn gevoel niet super populair meer, ik heb het idee dat veel mensen ze niet meer dragen maar mijn ooglook is niet af zonder een oogpotlood. Ik gebruik voornamelijk zwarte oogpotloden en mijn voorkeur gaat uit naar niet slijpbare oogpotloden. Mijn standaard oogpotlood is het longlasting oogpotlood van Essence maar ik kwam net zo’n soort oogpotlood tegen van Catrice. Ik was benieuwd of dit potlood net zo fijn zou zijn als degene die ik standaard gebruik. Ik testte het oogpotlood uit en vertel wat ik ervan vind.

Het oogpotlood heeft een zwarte huls, de tekst op de huls is zilverkleurig. Het is niet een hele bijzondere verpakking.

Achterop het potlood staat wat meer informatie over het product, de ingrediëntenlijst word niet vermeld op de huls maar is wel terug te vinden op de site van Catrice.

Het potlood is verkrijgbaar in twee kleuren, ik heb de zwarte kleur die de naam 010 black is the new black.

Het potlood zou zorgen voor een expressieve look, een diepzwarte textuur hebben en ook een geintegreerd slijpertje hebben. Het oogpotlood zou makkelijk aan te brengen zijn en ook soepel over het oog glijden, je zou de waterlijn van je ogen makkelijk kunnen contouren. Het potlood is veganistisch en bevat 0,3 g.

Je kunt het potlood heel makkelijk omhoog en omlaag draaien en dat vind ik wel handig. De structuur van het potlood vind ik ook wel erg fijn want het potlood is vrij zacht en dat brengt fijn aan op de waterlijn.

Aan de achterkant van het potlood kun je het dopje losdraaien en dan komt er een punten slijpertje te voor schijn. Ik zie hier eerlijk gezegd niet echt het nut van in want ik heb persoonlijk dit soort potloden nooit hoeven te slijpen.

Swatchen.

Het potlood bevalt mij erg goed, het is al een groot voordeel dat ik dit soort potloden zelf het aller fijnste vind en ook deze brengt makkelijk aan. Het potlood blijft ook goed zitten en is intens zwart. Ik gebruik het potlood zelf alleen op de onderste waterlijn en het maakt mijn ooglook compleet af. Ik kan het potlood zeker aanraden want hij doet wat hij moet doen en blijft goed zitten.

Catrice Inside eye khol kajal €2,89 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s