Meeki Floranista quattro nailpolish

Ik vind het erg belangrijk dat mijn nagels er verzorgd uitzien, ik draag dan ook altijd nagellak en heb een flinke stash. Ik vind het erg leuk om nieuwe nagellak uit te proberen en ben altijd opzoek naar een nagellak die lang op de nagels blijft zitten. Bij de Action kwam ik een poosje geleden een setje tegen van Meeki, dit setje heeft de naam Floranista gekregen en het is een quattro nail polish setje. Ik vond het setje er leuk uitzien en heb hem uitgetest. Ik vertel wat ik van dit setje vind.

 

Het setje zit op een kaart verpakt en ik weet nu zeker dat deze niet al in open gemaakt en dat de nagellak is open gedraaid. De kaart ziet er vrolijk uit er staan namelijk planten op gedrukt en ik vind dat er gewoon leuk uitzien. De tekst op de kaart is zwart.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de nagellak. De ingrediëntenlijst staat ook op de achterkant vermeld en er staan vier ingrediëntenlijsten op van elke kleur word deze vermeld.

De flesjes van de nagellak zijn gemaakt van glas. De dop waar de nagellak in bevestigd zit is gemaakt van kunststof de tekst op de dop is basic zwart.

Achterop de flesjes nagellak staat geen belangrijke informatie, er staan alleen nail polish op en de merknaam Meeki. In de flesjes zit 3 ml aan nagellak en dat is niet heel veel maar het zijn dan ook mini flesjes natuurlijk.

Als je de grote dop van de nagellak haalt zie je vier kleine flesjes die ook een eigen dopje hebben, het systeem van de grote dop is handig om de lakjes bij elkaar te houden. Volgens de verpakking zou je diverse nagellooks kunnen creëeren met het nagellak setje. Ook zou het setje leuk zijn om cadeau te geven. De nagellak zou vier trendy kleuren hebben en ook een glinsterende glans.

De nagellak heeft een vrij smal kwastje, hierdoor moet je wel wat vaker over de nagels heen gaan want je kunt je nagels niet in één keer helemaal lakken. Ook vind ik zeker dat er twee laagjes nodig zijn om de nagels wat dekking te geven.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik ben niet laaiend enthousiast over de nagellak, ik vind de kleurtjes allereerst wel heel erg leuk en ook wel lekker zomers. De dekking vind ik niet fantastisch en de nagellak dekt ook niet geweldig en ik zie er snel donkere plekken in komen. Ook chipt de nagellak heel erg snel, ik had hier overigens al wel een beetje rekening mee gehouden want dat doen veel low budget lakjes wel. Ik vind het leuk voor een dagje deze lakjes maar zeker niet voor langer. Maar ik zou de lakjes niet per definitie aanraden.

Meeki Floranista quattro nailpolish €0,99 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s