Essence Extreme shine lipgloss

Essence heeft kort geleden vernieuwde lipglossen uitgebracht. De extreme shine lipgloss lag al een hele lange tijd in de schappen en die zorgde al voor een extreme glans en een aangename structuur, de vernieuwde variant heeft een aantal aanpassingen gekregen. Er zijn in totaal vijftien tinten verdeeld over drie varianten. De volume lijn heeft negen varianten die zouden zorgen voor extreme volume, de plumping variant zorgt voor een extreem plumping effect en is verkrijgbaar in vier varianten en de glow variant is verkrijgbaar in één variant en die reageert op de ph waarde van je lippen. Ik heb een aantal lipglossen getest uit de vernieuwde lijn en vertel wat ik van de lipglossen vind.

 

Ik heb zes lipglossen en heb er drie uit de maximum volume lijk, twee uit de extreme plumping lijn en de glow variant. De verpakking is transparant en gemaakt van kunststof. Ik vind het zelf erg handig dat er een sticker op de dop geplaatst is zodat je duidelijk ziet uit welke lijn de lipgloss komt. De tekst op de huls is zilverkleurig.

Achterop de hulzen staat wat extra informatie over de lipgloss. De lipgloss zou niet plakkerig zijn. De ingrediëntenlijst is niet op de huls terug te vinden, maar die staat wel op de website van Essence. In de hulzen zit 5 ml aan lipgloss.

Op de dop van de lipgloss zit een sticker waar de naam op vermeld staat. Ik heb uit de maximum volume lijn de kleuren:04 purple rain – 06 candy shop – 08 gold dust, uit de volume plumping lijn:101 milky way – 104 nude mood. De perfect glow variant heeft de naam 201 magic match gekregen.

Je vraag je nu misschien af wat deze varianten dan zo anders maken dan de voorganger? De lipgloss maakt uit van de clean beauty lijn en bevat een hoog gedeelte aan natuurlijke ingrediënten en ondersteunt de productie van natuurlijke palmolie. Er zitten geen PEG’S, parabenen en microplasticdeeltjes in de lipgloss verwerkt. De lipgloss is compleet vegan. De dop is ook vernieuwd want deze is gemaakt van 94% rececycled plastic, hierdoor bespaart Essence 31 ton aan nieuw plastic per jaar.

De applicator die bij de lipgloss zit is vrij breed, het is een flock applicator en je kunt de lipgloss er prima mee op je lippen aanbrengen. De lipgloss heeft ook een heel lekker zoet geurtje.

Swatchen:06 candy shop – 04 purple rain – 08 gold dust – 101 milky way – 104 nude mood – 201 magic match.

Lipgloss aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lipgloss erg fijn, hij plakt helaas wel maar ik had dat ook wel verwacht bij lipgloss. Ik vind de maximum volume lipgloss erg leuk omdat er een fijne glitter in verwerkt is en dat is gewoon een leuk effect. In de extreme plumping lipgloss zit menthol verwerkt en dat merk je wel, ik vind niet dat mijn lippen voller worden met deze lipgloss maar ik vind de kleuren erg mooi, de perfect glow lipgloss heeft me heel erg verwacht, het lijkt een nude kleur in de verpakking maar op mijn lippen word hij donker roze achtig, ik vind het leuk dat deze variant bij iedereen anders uitpakt op de lippen. Ik vind de lipgloss in iedergeval erg geslaagd.

Essence Extreme shine lipgloss €1,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s