Catrice Art colours eyeshadow

Mono oogschaduws gebruik ik over het algemeen wat minder vaak dan paletten, desondanks kom je af en toe mooie kleuren tegen die je niet zovaak in een palette ziet. Catrice heeft hele mooie mono oogschaduw kleuren die je ook mooi kunt combineren. Ik ben zelf iemand die meerdere oogschaduw kleuren in één look gebruikt dus ik zoek dan bijpassende kleuren bij een mono oogschaduw. Ik testte vier kleuren uit van de art colours eyeshadow lijn, ik vertel wat ik van de kleuren vind.

 

De doosjes van de oogschaduw kleuren zijn gemaakt van kunststof. De doosjes zijn transparant en hebben een zwarte tekst. De oogschaduw pans zelf hebben een gekleurde rand gekregen.

Achterop de doosjes staan de namen van de kleuren, ik heb de volgende kleuren 290 getting my bronze on – 320 mellow mauve – 300 take me to dessert – 310 say you’ll be wine. Verder staat er totaal geen informatie over de oogschaduw, ook de ingrediëntenlijst vind je niet op de doosjes maar wel op de website van Catrice.

In de pans zit 2,4 g aan oogschaduw. De oogschaduws zouden een hooggepigmenteerde poeder textuur hebben, langhoudend te zijn en er zouden oogschaduw kleuren met highlighterkleuren zijn. De oogschaduws zijn compleet vegan.

De oogschaduw pan kun je uit het doosje drukken waardoor het doosje een leeg omhulsel word, zo kun je in feite je eigen oogschaduw palette samen stellen die Catrice eerder ook verkocht.

Dit is het palette wat Catrice eerder verkocht en waar je de kleuren in kan stoppen, helaas zijn de paletten inmiddels niet meer te koop en ik was ergens ook verbaasd dat de pans nog steeds uit de doosjes gedrukt kunnen worden.

Swatchen:290 getting my bronze on – 320 mellow mauve – 300 take me to dessert – 310 say you’ll be wine.

290 getting my bronze on

320 mellow mauve

300 take me to dessert

310 say you’ll be wine

ik vind de oogschaduws mooie kleuren hebben, ze hebben lekker veel pigmentatie en ze brengen makkelijk aan en zijn goed op te bouwen. Je kunt de kleuren over het algemeen ook goed blenden al kosten de donkere kleuren iets meer moeite dan lichtere kleuren. Er zijn zowel matte als shimmer kleuren verkrijgbaar en het assortiment is ook best wel breed. Ik vind de kleuren in iedergeval erg mooi al heb ik ze wel in combinatie gebruikt met andere oogschaduw kleuren. Het zou eigenlijk best wel leuk zijn als Catrice ook weer een palette zou uitbrengen waar de kleuren in opgeborgen kunnen worden, want ik snap nu niet zo goed dat je de oogschaduw nog kunt uitdrukken omdat de paletten er niet meer zijn, en je moet net geluk hebben zo’n palette in bezit te hebben.

Catrice Art colours eyeshadow €2,89 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s