Beauty Star Elektrische gezichtsroller

Ik vind het belangrijk om mijn gezicht goed te verzorgen dus ik gebruik dag, nacht en oog creme. Ook vind ik een gezichtsmassage erg lekker en gelukkig zijn er tegenwoordig tools waardoor je dit makkelijk zelf thuis kunt doen. De jade roller is een wel bekende tool die ik al eens reviewde en ook erg fijn vind. Ik kwam bij de Action een elektrische gezichtsroller tegen en die vond ik er wel interessant uitzien, want nu hoef je zelf niet te rollen maar alleen de steen te verplaatsen. Ik testte de gezichtsroller uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De elektrische gezichtsroller zit in een plastic verpakking, deze is wellis waar niet zo luxe als de jade roller verpakking van de Action, maar het is in ieder geval goed verpakt en dat vind ik belangrijk.

Op de achterkant van het doosje staat weinig informatie, er staan eigenlijk alleen plaatjes op, er word ook aangeduid wat waar zit bij de roller, zoals de steen, batterij en on/off knop.

De roller heeft een mooie rosé kleur met gouden details, ik vind de combinatie erg mooi. De roller heeft een roze quartz steen en is rond afgesneden. Je mag de roller niet gebruiken in combinatie met water en je moet zelf een aa batterij in de roller stoppen. Je kunt met de roller je gezicht en hals masseren en je huid zou er een glow van krijgen en kalmeren. Er word aangeraden om de roller dagelijks vijf a tien minuten te gebruiken.

De onderkant van de roller bevat een dop die je eraf kunt draaien, daar kun je de batterij in stoppen en daarna draai je de dop er weer op. Aan de onderkant kun je de roller ook aan en uit zetten.

Gezichtsroller op mijn gezicht gebruiken.

Ik vind de gezichtsroller fijn werken, er zit één stand op en die is aangenaam. Je kunt de roller makkelijk verplaatsen op het gezicht, wel kriebelt het op bepaalde gezichtsdelen zoals de kaak, neus en ogen door de trillingen. Je kunt deze roller niet in de koelkast leggen omdat hij niet in aanraking met vocht kan komen, schoonmaken is dan ook beter met wat alcohol dan water. Deze gezichtsroller is minder geschikt om je creme mee in te masseren en dat is het verschil met de jade roller. Ik ben in iedergeval erg blij met de roller.

Beauty Star Elektrische gezichtsroller €4,29 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s