Kruidvat Perfect image fresh look duo pencil

Soms heb je niet altijd zin om een ooglook te maken en wil je snel klaar zijn, maar je ogen wil je ondanks dat toch een frisse uitstraling geven om een open blik te creëren. Kruidvat heeft in hun eigen make-up lijn een perfect image fresh look duo pencil zitten, met dit potlood kun je de ogen een open blik geven in een hand omdraai. Ik testte het potlood uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het potlood heeft twee kleuren namelijk een nude kleur en een donkerdere nude shimmer kleur. De tekst op he potlood is zwart. Ik vind het uiterlijk er prima uitzien en ook wel passend voor een potlood als deze.

Op het potlood staat korte informatie voor beide kleuren vermeld. De ingrediëntenlijst staat niet op het potlood vermeld maar wel op de website van Kruidvat.

Er is geen informatie over de inhoud van het potlood. Het potlood heeft twee kanten namelijk een conceal en highlight kant. Je kunt het potlood gebruiken om wenkbrauwen te liften, foutjes te corrigeren en te highlighten. Het potlood bevat kokosolie en vitamine E.

Beide potloden moeten met de hand geslepen worden, ze zijn best wel dik dus je moet een wat grotere puntenslijper gebruiken. Gebruik wel altijd een puntenslijper die geschikt is voor cosmetica want puntenslijpers die je voor kleurpotloden gebruikt is niet aan te raden. Cosmetica puntenslijpers kun je ook gewoon bij de drogist kopen.

Swatchen:concealer en highlighter

Ik vind het potlood fijn in gebruik, de pigmentatie is erg goed en het aanbrengen gaat ook makkelijk. Ik vind het ook erg fijn dat je de concealer heel makkelijk kunt blenden en daardoor word het resultaat heel subtiel. De textuur is creamy waardoor je makkelijk met de potloden kunt werken. Ik ben normaal niet heel snel onder de indruk van dit soort potloden maar deze heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ga hem zeker nog vaak gebruiken.

Kruidvat Perfect image fresh look duo pencil €2,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en de webshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s