Kruidvat Curl booster caring lash booster

Lash primers lijken weer helemaal hun opwachting te maken, jaren geleden waren ze al een grote hype maar ineens was die verdwenen. De laatste tijd hebben steeds meer merken toch weer een lash primer in de schappen liggen. Ik heb er inmiddels al weer een paar geprobeerd en de ene bevalt beter dan de andere. Toen Kruidvat hun eigen make-up lijn introduceerde kwamen ze ook met een lash primer namelijk de, curl booster caring lash primer die ook nog een een color intensifying zou hebben. Ik testte de lash primer uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De huls van de lash primer is wit van kleur en dat is niet heek bijzonder want de meeste lash primers hebben een witte huls. De dop heeft een nude kleur waar de wel bekende Kruidvat tekens op staan. De tekst op de huls is zwart.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de primer, dit staat in twee talen beschreven. De ingrediëntenlijst zijn niet op de huls terug te vinden maar wel op de website van Kruidvat.

De mascara belooft je wimpers extra lengte, meer volume en een mooiere krul te geven. Ook zou je mascara langer blijven zitten als je de primer gebruikt. De mascara is geschikt voor gevoelige ogen. De primer heeft een blauwe kleur en die zou je wimpers extra verzorgen en je mascara nog zwarter maken. De primer is verrijkt met olijfolie en bamboe extract. Ik vind het wel bijzonder dat de primer blauw is want over het algemeen zijn primers wit. In de huls zit 7 ml aan mascara.

Het borsteltje van de primer is licht gebogen en is niet gemaakt van plastic, ik vind dat zelf een groot pluspunt want ik ben niet echt fan van plastic borsteltjes.

Swatchen.

Ik ben niet heel erg enthousiast over de lash primer, ik zie absoluut geen verschil in mijn wimpers als ik de primer wel of niet gebruik, dus de krul, het volume of lente is ver te zoeken. Ook vind ik mijn mascara absoluut niet zwarter, ik vind het zelfs lastig om mijn wimpers goed dekkend te krijgen omdat je het blauw en makkelijk doorheen ziet. Je moet ook heel erg snel werken want de primer droogt erg snel op en dan krijg je er al bijna geen mascara meer overheen aangebracht. Ik vind de primer dus nogal een flop en zeker geen aanrader.

Kruidvat Curl booster caring lash primer €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en in de webshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s