Essence Browpomade + brush

Ik voel me niet compleet als ik mijn wenkbrauwen in model heb gebracht en bijgekleurd, er zijn vele soorten producten voor de wenkbrauwen van wax, poeder tot een potlood voor iedereen is er een geschikt product te vinden. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar poeder omdat ik dat het fijnste vind werken, maar als er een nieuw product uitkomt wat ik er interessant vind uitzien wil ik het zeker proberen. Zo kwam ik de browpomade + brush tegen in het schap van Essence. Ik was erg benieuwd naar dit product en testte het uit. Ik vertel wat ik van dit wenkbrauw product vind.

 

Het product komt in een doosje en dat vind ik gelijk al luxe uitstralen. Er staat een afbeelding op van het product en het doosje is verder zwart met een taupe kleur.

Ik heb het product in de kleur 01 blonde. Op de zijkant staat wat meer informatie over het product en hoe je het kunt aanbrengen.

Op de achterkant staat ook de ingrediëntenlijst van het product vermeld.

De pen zelf heeft een zwarte huls, de achterkant heeft een taupe kleur en die kleur zou overeen moeten komen met de kleur van het product. De tekst op de huls is wit.

Achterop de huls staat nog wat tekst en ook afbeeldingen hoe je de pen kunt open maken, opzich wijst zich dit vanzelf maar het is wel goed dat het vermeld word voor mensen die het niet direct in de gaten hebben hoe het in zijn werk gaat.

In de huls zit 1,2 g aan product. Essence belooft dat je met dit product je wenkbrauwen thuis en onderweg kunt stylen. De formule zou watervast, langhoudend en veegvast zijn.

Het werkt heel simpel je draait de pomade open en haalt de dop van het borsteltje, vervolgens dip je het borsteltje in de pomade en vul je je wenkbrauwen in, daarna breng je de wenkbrauwen in model en laat je de pomade kort drogen.

Het borsteltje is schuin afgesneden wat het makkelijk maakt op je wenkbrauwen in te vullen.

De pomade heeft een crémetextuur. Het potje heeft niet een hele grote opening maar groot genoeg om het kwastje in te dippen.

Swatchen.

Ik ben best wel onder de indruk van het wenkbrauw product, de kleur valt donkerder uit dan verwacht en dat is in mijn geval een dik pluspunt want mijn wenkbrauwen zijn niet super licht. Het aanbrengen gaat erg makkelijk, de pomade neemt makkelijk op, en het borsteltje werkt ook erg makkelijk. Je moet wel wat sneller werken want de pomade droogt best wel snel op dus je moet eerst de ene wenkbrauw inkleuren en direct in model brengen voor de pomade hard is. De wenkbrauwen blijven de hele dag goed op zijn plek zitten en dat is fijn. Ik ben enthousiast in iedergeval.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s