Catrice The coral nude collection eyeshadow palette

Het is alweer een tijd geleden dat Catrice the collection oogschaduw paletten in het assortiment bracht, ik heb er ook al een groot aantal getest en over het algemeen ben ik erg tevreden over de paletten. Elke keer als Catrice een nieuw exemplaar uitbrengt ben ik toch weer benieuwd naar het palette, het is namelijk ook niet altijd makkelijk om elke keer weer een nieuw en uniek palette uit te brengen. Het the coral nude palette is nog niet heel lang geleden in het assortiment gekomen en ik vond het hoog tijd om deze uit te testen. Ik vertel wat ik van dit palette vind.

Het palette is gemaakt van kunststof en heeft een transparante deksel. Het opvallende aan dit palette vind ik zelf de opvallende oranje binnenkant en achterkant, ik vind het zelf ook erg fijn dat je de kleuren door de deksel heen kunt zien. De tekst op het palette heeft een mooie gouden kleur gekregen.

Het palette heeft de naam 010 peach passion gekregen. Achterop staat wat korte informatie over het palette, de ingrediëntenlijst staat ook achterop vermeld. Er is gekozen voor witte tekst op de achterkant van het palette omdat de achterkant een opvallende oranje kleur heeft.

In het palette zit 9,5 g aan oogschaduw. Het palette belooft hooggepigmenteerde en langhoudende oogschaduw, matte en glanzende kleuren, vegan en vrij van plastic deeltjes. In het palette zitten negen kleuren waaronder ook een base en highlight kleur, dat maakt deze paletten wel wat specialer vind ik zelf.

Swatchen.

Ooglook gemaakt met het palette.

Ik vind het palette erg mooi, er zijn inderdaad voor een paar nude kleuren gekozen maar niet super nude en dat vind ik zelf wel erg leuk, ik ben zelf wel iemand die houd van wat donkerdere kleuren en dat dit palette dat ook bied vind ik zelf top. De pigmentatie is ook prima van het palette en je kunt de kleuren ook nog opbouwen en makkelijk inblenden. Ik vind het ook fijn dat er zowel matte als glinsterende kleuren in het palette zitten. Ik vind dit palette zeker een aanrader.

Catrice The coral nude collection eyeshadow palette €4,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s