Kruidvat High gloss nail colour

Mijn nagels lak ik iedere week in een ander kleurtje omdat ik het gewoonweg er een stuk mooier vind uitzien, ik heb best wel een grote nagellak stash maar vind het erg leuk om nieuwe kleurtjes en merken uit te proberen. Mijn stash bevat voornamelijk low budget nagellak. Kruidvat had al even een eigen make up lijn en daar zijn kort geleden ook nagellakjes aan toegevoegd. Ik was erg benieuwd naar de nagellak van het eigen merk van Kruidvat en wilde ze graag proberen. Ik testte de nagellak kleurtjes uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De flesjes hebben een vierkante vorm en zijn gemaakt van glas, het potje is transparant waardoor je de kleur er mooi doorheen ziet komen. De dop heeft een nude kleur en heeft kleine v vormpjes erin gedrukt staan, wat weer erg past bij Kruidvat want dit komt op al hun producten terug. De tekst op de potjes is basic zwart.

Achterop het potje staat de naam van het kleurtje, de nagellak heeft de volgende namen gekregen:020 vanilla sorbet – 060 timeless nude – 070 sweet ’n shy – 160 red fury – 180 spring papaya – 190 pink peacock – 200 palm leaves – 230 marine girl – 240 black hero. Achterop het potje staat wat meer informatie over de nagellak, de ingrediëntenlijst is helaas niet terug te vinden op het potje maar wel op de site van Kruidvat.

In de potjes zit 10 ml aan nagellak. De nagellak zou een super glanzende finish geven daarnaast zou de nagellak na zes dagen nog 96,7 % intact blijven en daardoor zou de nagellak longlasting zijn. De nagellak bevat 77 % aan natuurlijke ingrediënten en is ook compleet vegan. De nagellak heeft een vrij breed kwastje waardoor de kleur makkelijk op de nagels zou zijn aan te brengen.

Nagellak aangebracht op mijn nagels.

Ik ben best wel onder de indruk van de nagellak, ik vind acht van de negen kleuren echt heel erg mooi, met twee laagjes dekt de nagellak perfect. Het longlasting effect is echt heel verschillend per kleur, de ene kleur die blijft echt fantastisch mooi zitten en de andere kleur chipt toch wel snel soms al na één dag, ik kan ook niet verklaren waar het vandaan komt omdat ik bij elke kleur precies dezelfde routine heb uitgevoerd dus het is een raadsel voor mij. De kleur 020 vanilla sorbet vind ik zelf een grote tegenvaller, de kleur dekt niet echt goed en is erg licht waardoor mijn eigen nagel er doorheen komt en dat vind ik persoonlijk helemaal niet mooi. Als je opzoek bent naar een low budget nagellak kan ik deze nagellak zeker aanraden, je hebt best wel veel kleur keuze en ik denk dat er voor iedereen wel een kleur bijzit die mooi gevonden word.

Kruidvat High gloss nail colour €3,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en ook in de webshop.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s