Garnier Micellair reiniginswater voor droge en gevoelige huid

Ik heb sinds ik make up ben gaan gebruiken al vele remover producten gebruikt en sinds er micellair reinigingswater op de markt is gekomen en ik er kennis mee heb gemaakt, is dat toch wel mijn grote favoriet als het op het verwijderen van make up aankomt. Er zijn vele merken die micellair water verkopen en ik ben zelf wel erg groot fan van het micellair water van Garnier, ik heb er dan ook al een aantal getest. Ik kwam een tijdje geleden een rode variant tegen die een nieuwe formule zou bevatten en geschikt is voor de droge en gevoelige huid en ik was wel benieuwd naar deze variant. Ik testte het micellair water uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De fles is gemaakt van plastic en heeft hetzelfde formaat en uiterlijk als de andere varianten. De fles heeft een rode dop en ook wat rode accenten op de fles. De tekst in een combinatie van zwart, wit en rood.

Achterop de fles staat meer informatie over het micellair water, ik vind de informatie best wel uitgebreid en dat is zeker handig voor mensen die er nog niet echt bekend mee zijn. De ingrediëntenlijst is helaas niet terug te vinden op de fles en dat vind ik zelf wel jammer.

In de fles zit 400 ml aan micellar water, hiermee zou je ongeveer 200 keer je gezicht kunnen reinigen. Het micellair water reinigt niet alleen de huid maar hydrateert de huid ook. Je kunt je gezicht, ogen en lippen reinigen met een wattenschijfje.

De fles heeft een niet al te grote opening maar ook niet te klein, je kunt je wattenschijfje prima doordrenken met micellair water zonder dat je product verspild en dat vind ik zelf altijd wel erg fijn.

Ik ben erg tevreden over het micellair water, ik vind het erg fijn aanvoelen op de huid en ik vind ook dat mijn huid goed gereinigd word door het micellair water. Ik vind het zelf ook heel fijn dat je het micellair water op je ogen en lippen kunt gebruiken, ik hou zelf van liquid lipsticks en dat is soms wel moeilijk om te verwijderen maar dat gaat eigenlijk heel erg makkelijk met micellair water. Ik blijf onder de indruk van het micellair water.

Garnier Micellair reinigingswater voor droge en gevoelige huid €7,49 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s