XOXO makeup for rebels mascara

Ik vind het leuk om te zien dat Action steeds meer merken krijgt als het om make-up gaat, soms gaat het om bekende merken maar soms ook merken die nog niet zo bekend zijn. Één van die merken is XOXO makeup for rebels ik heb van dit merk maar twee producten gespot namelijk lipsticks en een mascara, de lipsticks heb ik al eerder gereviewd en vond het nu ook tijd worden om de mascara te testen. Ik vertel wat ik van de mascara vind.

 

De mascara zit op een kaart en is dus goed verpakt. Het karton waar de mascara op zit is zwart met witte en rode tekst, hij viel mij wel gelijk op in het schap bij de Action. De mascara heeft de naam 201 black gekregen.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de mascara, ook de ingrediëntenlijst staat op de achterkant. Het merk XOXO makeup for rebels valt onder Meeki waar Action meer producten van verkoopt.

De mascara heeft een vrij brede huls en is compleet zwart. Met witte tekst staat op de huls XOXO geschreven. Verder is de huls niet heel spectaculair ofzo.

De mascara belooft intens zwart te zijn, en de wimpers goed te scheiden door het flexibele borsteltje. Er word dus geen krul of volume beloofd. In de huls zit 8 ml aan mascara.

Het borsteltje van de mascara heeft echt haartjes en is gelukkig niet van plastic, het borsteltje is inderdaad wat flexibel en hierdoor kun je ook makkelijk bij de kleine en korte haartjes komen.

Ik ben niet heel erg enthousiast over de mascara, hij maakt mijn wimpers zeker zwart en de onder wimpers lijken ook langer te worden door de mascara, alleen het borsteltje is wel erg groot en ondanks de flexibiliteit kom ik niet erg makkelijk bij de kleine wimpers aan de binnenkant en dat vind ik toch wel jammer. Ik vind mijn wimpers ook niet extreem zwart maar gewoon zwart. Ik word niet zo heel blij van de mascara dat vind ik toch wel jammer.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s