Essence This is me semi shine lipsticks

Ik ben dol op lipsticks en gebruik ze nagenoeg elke dag, de lipsticks van Essence zijn zeker populair bij mij en heb er ook best veel. Essence had al de this is me lipstick lijn en daar zijn nu semi shine lipsticks aam toegevoegd. Ik heb al eerder lipsticks getest van de this is me lijn en die vond ik zelf erg fijn dus ik was erg benieuwd naar de semi shine variant. Ik testte een aantal kleuren uit deze semi shine lijn uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen van de lipsticks zijn precies hetzelfde als de andere lipsticks uit de this is me lijn. De dop is wit en het gedeelte waar de lipstick inzit is mooi goud. Als je er zeker van wilt zijn dat je de semi shine variant koopt kun je even onderop de lipsticks kijken want daar staat het op.

Ik heb de lipsticks in vier kleuren namelijk 102 true me, 103 why not, 104 first love, 106 late night. In totaal zijn er acht kleuren van de lipstick verkrijgbaar de tinten zijn variërend van roze tot donker rood. Ook zijn de hulzen goed dicht gemaakt met een plakkertje en dat vind ik fijn want zo kun je controleren of je een ongebruikt exemplaar hebt als het plakkertje nog dicht zit is het goed.

De lipsticks beloven de lippen een semi glanzende en toch dekkende finish te geven. De formule bevat voedende castorolie en dat zou de lippen versmelten en ze superzacht laten aanvoelen. In de hulzen zit 3,3 g aan lipstick.

Swatchen:102 true me – 103 why not – 104 first love – 106 late night.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg enthousiast over de lipsticks, ze voelen inderdaad heerlijk zacht aan op mijn lippen. De formule is mooi dekkend en ik vind de semi shine erg mooi want het is niet een overheersende glans maar subtiel. De lipstick blijft ook wel mooi zitten op de lippen. Ik ben in iedergeval heel blij met deze lipsticks en ga ze met heel veel plezier dragen.

Essence This is me semi shine lipstick €2,39 p/s – Verkrijgaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s