Catrice Limited editie Overnight beauty aid

Je huid mooi houden vinden vele mensen belangrijk, er zijn al veel middelen verkrijgbaar om je huid goed te hydrateren en er zijn zelfs middelen die je in de nacht kunt gebruiken. Catrice heeft hier op ingespeeld in een nieuwe limited editie namelijk overnight beauty aid. Met deze producten zou er slechts één nacht nodig zijn om een prachtige huid te hebben in de ochtend. Ik was erg benieuwd naar de producten en testte ze uit. Ik vertel wat ik van de producten vind.

De lijn bevat zes producten namelijk een recovering overnight face mask, calming face serum milk, multipurpose oil, restoring overnight lip mask, repairing leave in hand mask en een relaxing mist.

Recovering overnight face mask

De recovering overnight face mask zit in een potje welke is gemaakt van heel stevig plastic. De hele collectie heeft paarse, witte, roze en groene tinten. De tekst op het potje is zwart.

Op de ene kant van het potje staat meer informatie over het masker.

Op de andere kant van het potje staat de ingrediëntenlijst van het masker.

In het potje zit 20 ml aan masker. In het masker zit lavender, water en squalane. Het masker belooft een stralende teint in de ochtend een intensieve hydratatie door het squalaan en ook een lichte textuur. Ik vind de geur van het masker ook aangenaam.

Masker aangebracht op mijn vingers.

Ik moet zeggen dat ik mijn huid er heel gezond uitziet na een nacht slapen met het masker, ik zie zeker wel een verschil als ik het masker gebruik. Ik vind het een heerlijk product en zal hem nog met veel plezier gebruiken.

Calming face serum milk

Het calming face serum milk zit in een flesje die is gemaakt van glas. Het flesje is transparant waardoor het het product al kunt zien en het label op het flesje heeft dezelfde kleuren als de andere producten.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over het product en ook de ingrediëntenlijst staat er vermeld.

In het flesje zit 30 ml serum milk. In het serum milk zit lavender, water, and pre en probiotic complex. De face milk zou de huid ontspannen en kalmeren, hydratatie bieden door pre en probiotisch complex daarnaast zou de lavendel de zintuigen kalmeren. Het flesje heeft een pipet applicator waardoor je de face milk goed kunt doseren en ook hygiënisch aanbrengen op de huid.

Face milk aangebracht op mijn hand.

Ik zie niet heel veel verschil bij mijn huid als ik heb geslapen met de face milk, mijn huid ziet er eigenlijk nog steeds hetzelfde uit, wel voelt het wel heel verzorgend aan als ik de face milk heb aangebracht en moet zeggen dat ik ook wel heerlijk heb geslapen toen ik de face milk op had.

Multipurpose oil

De multipurpose oil zit ook in een glazen flesje die doorzichtig is waardoor je de olie mooi ziet zitten. Ook het label is precies hetzelfde als bij de andere producten.

Achterop het flesje staat meer informatie over de olie en ook de ingrediëntenlijst word vermeld.

In het flesje zit 30 ml aan olie. De olie bevat lavender oil en ylang ylang oil. De ylang ylang olie is zoetig en bloemig. De olie belooft een voedend en verzachtend effect en kan je van top tot teen gebruiken. Ook de olie kun je makkelijk dosseren door het pipet wat in het flesje zit.

Olie aangebracht op mijn vingers.

Ik heb zeker het idee dat de olie mijn huid kalmeert en het voelt ook heel verzorgend aan, wel vind ik het persoonlijk iets minder prettig om te gaan slapen met olie op mijn gezicht omdat er toch een vettig laagje achterblijft en ik daar niet een heel groot fan van ben, je hebt wel heel weinig nodig van de olie een paar druppels is al genoeg.

Restoring overnight lip mask

Het lip masker zit in een tubetje die ik er schattig vind uitzien, wederom komen de kleuren terug die ook op de rest van de producten zijn gebruikt. Het dopje vind ik ook een hele leuke vorm hebben.

Achterop de tube staat meer informatie over het lip masker en ook de ingrediëntenlijst.

In het tubetje zit 15 ml aan lip masker. In het lip masker zit lavender oil en shea butter. De shea butter heeft een voedende werking. Het lip masker belooft een extra verzorgende boost in de nacht en gebarsten lippen te herstellen.

De tube heeft een kleine opening waar een fijne hoeveelheid van het lips masker uitkomt.

Lip masker aangebracht op mijn vingers.

Het lip masker voelt heerlijk aan op mijn lippen, ik vind het sowieso heerlijk om voor het slapen gaan een lekkere lippenbalsem aan te brengen bijvoorbeeld. Mijn lippen werden heerlijk gevoed door het lips masker en voelde de volgende dag ook heerlijk zacht aan.

Repairing leave in hand mask

Het hand masker zit ook in een tube en die ziet er eigenlijk precies hetzelfde uit als de tube van het lip masker alleen de tubes van het hand masker is een stuk groter.

Achterop de tube staat meer informatie over het hand masker en ook de ingrediëntenlijst staat erop vermeld.

In de tube zit 75 ml aan hand masker. In het hand masker zit lavender oil, shea butter en olive oil. Het hand masker belooft een verzachtende geur door de sheabutter, olijf en lavendel olie, daarnaast zou het masker een een intensieve verzorging hebben voor droge handen en zou het masker s’nachts droge en gebarste handen herstellen.

Het masker is goed afgesloten door folie, als je deze openmaakt verschijnt er een gewone opening waar het hand masker uitkomt in een prima dossering.

masker aangebracht. opmijn hand.

Ook het handmasker is mij erg goed bevallen, ik moet zelf wel even wennen om met een ingesmeerd product op de handen te slapen maar mijn handen voelde de volgende dag wel heerlijk zacht aan, ik heb zelf op het moment best wel last van velletjes op mijn handen dus extra verzorging is gewoon erg fijn.

Relaxing mist

De relaxing mist zit in een flesje wat is gemaakt van plastic, het flesje is heeft een paarse kleur gekregen, het etiket is wederom in de kleuren als de andere producten.

Achterop het flesje staat meer informatie over de relaxing mist en ook de ingrediëntenlijst staat achterop.

In het flesje zit 100 ml aan relaxing mist. In de relaxing mist zit lavender oil en sandalwood oil. De geur van lavendel en sandelhout zou zorgen voor pure ontspanning. Met de relaxing mist zou je een wellness ervaring at home krijgen, je kunt de relaxing mist zowel op het gezicht als lichaam gebruiken.

Het flesje heeft een fijne verstuiver waarmee je een heerlijke nevel van relaxing mist over je huid kunt sprayen.

De relaxing mist is echt een heerlijk product ik merk echt dat ik heel erg ontspan als ik de mist heb aangebracht omdat de geur echt relaxt werkt. De verneveling is gewoon heerlijk en zodra deze opdroogt ruik je nog wel de rustgevende geur.

Ik ben heel erg onder de indruk van deze collectie, ik merk echt dat ik ontspan van de producten en er ook heerlijk door slaap. De verzorging die het grootste gedeelte van de producten bied is ook heel erg fijn omdat ik bij de meeste producten ook wel echt verschil zie er merk. Ik zou het zeker niet erg vinden als Catrice dit soort producten in het vaste assortiment zou opnemen want het is echt een geweldige lijn.

Catrice Limited editie Overnight beauty aid verkrijgbaar tot en met eind juli 2021 bij Kruidvat, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s