Max & More Go flawless scented setting powders

Ik poeder altijd mijn gezicht af nadat ik foundation en concealer heb aangebracht, omdat dit mijn make-uo beter laat zitten en omdat het vochtige van de foundation en concealer daarmee helemaal verdwijnt. Bij de Action kwam ik tot mijn verbazing go flawless scented setting powders tegen in twee varianten namelijk pretty peach en crazy coconut van Max & More. Ik was direct erg benieuwd naar de poeders want ze zagen er in het potje erg goed uit. Ik testte de poeders uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De potjes waar de poeder inzit zijn gemaakt van kunststof. De deksels zien er heel vrolijk uit en vielen dan ook echt op in het schap. De bakjes zelf zijn transparant waardoor je de poeder al kunt zien en de deksels zijn roze en blauw gekleurd.

Achterop de potjes staat wat meer informatie over de poeders. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de potjes en wat wel goed is om te vermelden de poeders zijn vegan.

De poeders beloven zijdezacht te zijn en een mat effect te geven. De poeders zijn heel erg handig om mee te baken en dat werkt als volgt, je brengt de poeder aan onder de ogen, t-zone, eventueel op de lachrimpeltjes en de kin. Je laat de poeder een paar minuten intrekken en veegt de overige poeder daarna met een zachte kwast van het gezicht af. Ik heb de poeder zelf ook echt gebruikt om te baken. In de potjes zit 22 g aan poeder en dat is best wel veel in vergelijking met andere losse poeders.

Het potje bevat kleine gaatjes waardoor je de poeder bijvoorbeeld in de deksel kunt doen en daarna kunt gebruiken, er is gekozen om de potjes af te dichten met een plastic stickertje zodat de poeder in het potje blijft zitten. Ik vind dit zelf niet echt een fantastisch systeem en had dan ook graag gezien dat ze hadden gekozen voor een draaisysteem waardoor je de gaatjes compleet afdicht, hierdoor vind ik de poeder minder geschikt om mee te nemen.

Swatchen:pretty peach en crazy coconut.

Pretty peach

Crazy coconut

Ik ben erg enthousiast over de poeders, ze trekken erg goed in en je kunt ze makkelijk wegvegen. Ik vind het effect ook erg mooi van het baken omdat je eigenlijk niks terug ziet van de poeders. Je kunt de poeders erg makkelijk aanbrengen en het duurt niet heel erg lang om ze te laten intrekken. Beide poeders hebben ook een geur al is de geur van de pretty peach poeder niet heel erg aanwezig maar de crazy coconut ruikt echt heel erg lekker naar kokosnoot. Ik zou de poeders zeker aanraden als je opzoek bent naar een losse poeder ze zijn erg low budget en je krijgt ook nog eens een hele grote pot.

Max & More Go flawless scented setting powder €2,49 p/s – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s