Fab Factory Sparkling bliss 18 color beauty palette

Zoals ik al vaker heb geschreven ben ik groot fan van oogschaduw paletten. Ik vind het dan ook erg leuk om te zien dat Action steeds vaker met nieuwe palette komen die natuurlijk super betaalbaal zijn, niet zo lang geleden kwam ik weer een pareltje tegen namelijk het sprarkling bliss 18 color beauty palette van het merk Fab Factory. Het palette zag er aan de buitenkant al fantastisch uit en het was dan ook nog een beetje een verassing hoe de binnenkant zou zijn want ik bestelde dit palette bij een click en collect bestelling van Action omdat we toen nog in lockdown zaten. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

Het palette is gemaakt van stevig karton en dat is niet heel verassend voor een palette van Action want dit word vaker gedaan, ondanks dat voelt het palette goed stevig aan. Het palette heeft een opvallende rode kleur en de tekst is goudkleurig, ik vind het zelf een top combinatie.

Op de achterkant van het palette staat wat meer informatie over het palette, ook staat er een kleine afbeelding op de achterkant waar je de kleuren een beetje op kunt zien. Ook de ingrediëntenlijst staat op de achterkant van het palette vermeld.

In de deksel van het palette staat een tutorial voor the perfect eyes als ik de tekst mag geloven, dit kan heel handig zijn als je nog niet zo thuis bent in het maken van ooglooks maar voor mij persoonlijk is het een beetje overbodig en ik had dan ook liever een spiegel in de deksel terug gezien. De oogschaduw kleuren zitten in mooie vierkante pans waar de namen van de kleuren onder staan, er zitten achttien kleuren in het oogschaduw palette. Er zitten zeven matte oogschaduw kleuren in, één concealer en tien glitter kleuren. In totaal zit er 17,3 g aan oogschaduw en concealer in het palette.

Swatchen:latte – cookie – prime – hazel – velvet – chocolate – pearl – goldy – mermaid – orchid – dragon – treasure – pleasure – blushing – party – royal – sweetheart – sunset.

Ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben zelf erg enthousiast over het palette, de oogschaduw kleuren die in het palette zitten spreken me erg aan en hebben ook een hele goede pigmentatie, ze blenden ook erg makkelijk in en je kunt er diverse ooglooks mee maken. Ik vind het leuk dat er zowel matte als glitter oogschaduw in het palette zit want dit maakt de variatie gewoon erg leuk. De concealer is inderdaad erg handig om je ogen te primen dit kun je gebruiken in plaats van een oogschaduw basis. Ik ga het palette in iedergeval nog vaak met veel liefde gebruiken want ik ben fan.

Fab Factory Sparkling bliss 18 color beauty palette €4,79 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s