Maybelline Lash sensational Sky high mascara

Ik ben zelf dol op mascara en helemaal als mijn wimpers er voller door uit gaan zien, ik ben helaas zelf niet echt gezegend met volle wimpers dus ik help ze graag een handje door een goeie mascara te gebruiken. Toen Maybelline de Sky high mascara aankondigde was ik erg benieuwd geworden naar deze mascara. Als ik de reclame moet geloven zou de mascara een verbluffend resultaat geven, toen de mascara in de aanbieding kwam besloot ik hem te kopen. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

De mascara zit goed dichtgesealt want hij zit op een kartonnen kaart en is dichtgemaakt met plastic. Ik vind de verpakking er wel mooi uitzien en hij trekt me ook echt aan als ik voor het schap zou staan. Er staat een afbeelding van wimpers waar de mascara op is aangebracht en het borsteltje van de mascara op de verpakking.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de mascara, de tekst staat erop in meerdere talen. Ook de ingrediëntenlijst van de mascara staat achterop de verpakking.

De huls van de mascara ziet er ook echt heel mooi uit vind ik zelf, de huls is heel mooi roze en heeft 3D effecten omdat de tekst sky high er echt is opgedrukt. De overige tekst die op de huls staat is zwart.

De mascara is er zowel in gewone variant als waterproof, ik heb de gewone variant. De mascara belooft lengte en volume te geven. De mascara is verrijkt met bamboe extract wat voor eindeloos lange wimpers zou zorgen zonder dat de wimpers verzwaard worden. Ook zou de mascara geschikt zijn voor mensen die contact lenzen dragen.

Het borsteltje van de mascara heeft vrij korte haartjes en is heel flexibel. Het borsteltje loopt in de vorm van een punt en hierdoor zou je zelfs de kleinste en kortste wimper haartjes mee kunnen pakken. Het borsteltje is op de verpakking roze gekleurd en ik had stiekem gehoopt dat hij echt roze zou zijn maar dit is niet het geval.

Ik ben zeker tevreden over de mascara, ik zie nog niet zoveel volume als op de afbeelding die op de verpakking staat maar ik denk dat dit ook ligt aan hoeveel laagjes je op je wimpers aanbrengt. Ik zie zeker een mooi verschil op mijn wimpers bij het wel of niet dragen van de mascara. Het borsteltje werkt ook erg fijn en doordat deze zo buigzaam is kan je erg makkelijk bij de kleinste wimpertjes. Ook worden de wimper haartjes ook erg mooi gesepereerd met de mascara en dat vind ik erg fijn.

Maybelline lash sensational sky high mascara €17,49 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s