Chupa Chups Pucker up lip balm trio

Ik heb eigenlijk altijd wel last van droge lippen gehad en dan is lippenbalsem de beste oplossing. Ik heb in mijn leven al diverse lippenbalsems getest en de ene bevalt beter dan de andere. Ik ben wel gevoelig voor leuke speciale lippenbalsems en heb dan ook al wel een aantal bijzondere geprobeerd. Ik kwam bij Action een poos geleden lippenbalsems van Chupa Chups tegen, ik denk dat de meeste mensen wel bekend zijn met de bekende lolly’s die ook erg lekker zijn. Ik was dan ook wel benieuwd naar de lippenbalsems en nam ze mee. Ik testte de lippenbalsems uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De lippenbalsems zitten op een kaart met drie stuks. De kaart ziet er vrolijk uit en ook het logo van Chupa Chups staat groot afgebeeld. Ik vind de verpakking goed dicht zitten en dat vind ik erg fijn want zo heb je altijd ongebruikte producten.

Achterop de verpakking eigenlijk geen informatie over de lippenbalsems het enige wat achterop vermeld word zijn waarschuwingen in diverse talen, de Nederlandse taal ontbreekt hierbij. De ingrediëntenlijst is ook niet terug te vinden op de verpakking van de lippenbalsems.

De lippenbalsem hulzen zien er leuk en vrolijk uit, ze hebben alledrie een andere kleur gekregen. In de verpakking zit ten de lemon zest, peach passion en juicy watermelon lippenbalsem. De hulzen zijn gemaakt van kunststof.

De lippenbalsems hebben zowel een geur als smaak, de gele lippenbalsem heeft lemon flavour, de oranje peach flavour en rode watermelon flavour. De lippenbalsems zouden je lippen soepel en zacht houden. In de hulzen zit 5 g aan lippenbalsem.

Aan de onderkant van de hulzen zit een draaimechanisme waarmee je de lippenbalsems ophoog en omlaag kunt draaien. Ik vind het draaigedeelte wel vrij klein en het draaien gaat niet heel soepel, als ik de lippenbalsem naar beneden wil draaien blijft hij zo nu en dan hangen waardoor ik hem dus zelf naar beneden moet drukken.

Swatchen:lemon zest – peach passion – juicy watermelon.

Lippenbalsems aangebracht op mijn lippen.

Ik ben eerlijk gezegd niet heel erg enthousiast over de lippenbalsems, ik vind de geur en smaak wel heel aangenaam maar de lippenbalsems zelf gewoon niet. De lippenbalsems maken mijn lippen niet echt zacht en ook niet soepel. Ik moet mijn lippen ook heel snel weer insmeren met de lippenbalsem omdat mijn lippen veel sneller pijn doen als ik de lippenbalsem heb aangebracht. Als ik de lippenbalsems vergelijk met andere lippenbalsemes uit mijn stash dan zijn deze gewoon echt heel slecht. Ik vind het idee heel leuk bedacht maar de uitwerking is het gewoon niet voor mij persoonlijk.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s