Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick

Ik ben al geruime tijd groot fan van liquid lipsticks, ik was dan ook erg verrast toen Catrice ook liquid lipsticks in hun assortiment bracht. Ik was direct reuze benieuwd want elke liquid lipstick is anders. Catrice intoduceerde de Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick, het klinkt veelbelovend en zo zien ze er ook zeker uit. Ik testte een aantal kleuren van de liquid lipstick uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen van de lipstick zijn gemaakt van kunststof en zijn transparant, super handig want zo zie je de lipstick mooi terug en kun je kijken of het een geschikte kleur voor je is. De dop is een combinatie van zwart met goud en het ziet er mooi uit. De tekst op de huls is zwart.

Achterop de huls staat wat meer informatie over de lipstick, de ingrediëntenlijst is niet op de huls terug te vinden maar wel op de website van Catrice.

Ik heb de lipsticks in de kleuren:030 this is attitude – 060 i choose passion – 070 i am unique – 080 dream big – 090 this is my statement – 100 courage code

De lipsticks beloven een niet afgevende formule, tot twaalf uur te blijven zitten, verrijkt te zijn met moringa boter. Verder zijn de lipsticks uiteraard vloeibaar en veganistisch. In de huls zit 5 ml aan lipstick.

De applicator van de lipstick is vrij basic, het is de bekende flock applicator die eigenlijk ook bij lipgloss te vinden is. De applicator werkt goed want je kunt er de lipstick prima mee aanbrengen.

Swatchen:030 this is attitude – 060 i choose passion – 070 i am unique – 080 dream big – 090 this is my statement – 100 courage code

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Ik ben heel erg verrast door de lipsticks, ze brengen heel makkelijk aan en drogen ook snel op waardoor ze mooi mat worden. Ze blijven ook echt goed zitten en je moet echt goed boenen om ze weer te verwijderen. Eten en drinken overleven ze niet heel erg goed moet ik zeggen dus je moet ze wel bijwerken dus echt twaalf uur halen ze niet heb ik ondervonden. Ik vind de kleuren ook erg mooi en er zit eigenlijk voor ieder wel een gewenste kleur bij. Ik kan ze zeker aanraden.

Catrice Matt Pro Ink Non-Transfer Liquid Lipstick €4,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s