Essence Hello good stuff! tinted beauty cream

De hello good stuff! tinted beauty cream van Essence testte ik even geleden al maar toen had ik de verkeerde kleur en deze vond ik dan ook niet fantastisch, ik zag dat er ook een lichtere variant was en wilde deze dan ook nog zeker een kans geven want misschien paste deze beter bij mijn huid en zou deze wel bevallen. Ik heb de lichtere variant dan ook uitgetest en vertel wat ik van deze kleur vind en of deze wel bij mijn huid past.

 

De tube van de lichte variant is precies hetzelfde als die van de donkere kleur. De tube heeft twee kleuren roze en de tekst is een combinatie van wit en zwart. Ik heb de cream in de kleur 10 light.

De tinted beauty cream is vrij van microplastic deeltjes, minerale olie en parabenen. Achterop de tube staat wat meer informatie over de cream maar de tekst is roze en daardoor niet heel makkelijk te lezen. De ingrediëntenlijst staat ook achterop de tube.

De tinted beauty cream is eigenlijk een getinte dagcréme die gevoed is met natuurlijke cactusbloesemextract, hyaluronzuur en glycerine. De cream bestaat voor 90% uit natuurlijke ingrediënten. Verder beloofd de cream 24 uur voor hydratatie te zorgen, lichte huidoneffenheden te laten verdwijnen en makkelijk te blenden, ook zou de structuur ultrazacht zijn.

De opening heeft een niet al te groot formaat en er komt eigenlijk wel een fijne hoeveelheid aan cream uit, de cream is wel wat dunner qua structuur en druipt ook sneller dus ik vind de hoeveelheid wel perfect die uit de tube komt.

Swatchen.

Ik heb de cream gebruikt met de warme dagen en vind het echt heel lekker aanvoelen op mijn gezicht, het goede nieuws is dat de lichte kleur perfect bij mijn huid past en hij fijn inblend. Wel moet je je gezicht nadat je de cream heb aangebracht goed afpoederen want ik vind wel dat mijn gezicht er heel glimmend uitziet als de cream is aangebracht. Ik vind de structuur wel lekker van de cream want met de warme dagen voelt het heel prettig aan.

Essence Hello good stuff! tinted beauty cream €3,99 – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s