Action makeup reinigingsdoek

Make up verwijderen is een belangrijk proces, het is gewoon beter om makeup grondig te verwijderen voor je je bed in stapt, omdat je gezicht dan weer kan ademen en je alle vuiligheid verwijderd. Het is tegenwoordig erg populair om herbruikbare doekjes of wattenschijfjes te gebruiken omdat dit beter is voor het milieu. Ook Action is de weg ingeslagen met herbruikbare tools en eerder testte ik al hun wattenschijfjes. Ik kwam ook een reinigingsdoek tegen uit dezelfde lijn en was wel benieuwd of deze ook goed zou werken. Ik testte de doek uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De doek zit in een doosje die meerdere groen tinten heeft. Op de voorkant staat dat de doek groot is en wasbaar en dat je alleen water hoeft te gebruiken om de doek te gebruiken.

Op de achterkant staat meer informatie over de doek in meerdere talen dus dat is mooi meegenomen, je kunt de doek wassen op 60 graden.

De doek is gemaakt van 100% polyester. Voor het eerste gebruik moet je de doek wassen. De doek zou extra zacht zijn en je kunt heb ook gebruiken met makeup remover. Je moet de doek wassen zonder wasverzachter.

Op de achterkant van de doek zitten twee openingen, je kunt je handen hierin steken en zo je gezicht reinigen met de doek. Ik vind het zelf wel handig bedacht want zo kan je wat meer druk zetten en omdat je gezicht een wat groter oppervlak is om schoon te maken heb je op deze manier goede grip.

Ik heb water op de doek aangebracht en de doek neemt het water goed op, ik heb de doek wel uitgewrongen omdat hij anders wel heel nat is.

Zo ziet de doek eruit nadat ik mijn makeup ermee verwijderd heb.

Ik ben erg verrast door het resultaat van de doek, ik heb hem enkel met water gebruikt en mijn makeup word echt goed verwijderd met de doek, ik heb in zachte rondjes over mijn gezicht gewreven en mijn makeup is er voor het grootste gedeelte af. Op mijn onderste wimpers zit nog wel een beetje mascara maar ik durf ook niet heel erg onder mijn ogen te wrijven omdat de huid daar toch wat dunner is en je er voorzichtig mee om moet gaan. Zelfs mijn longlasting liquid lipstick haalt de doek met enkel wat weg al moet je wel wat meer boenen. Ik kan de doek zeker aanraden als je minder gebruik wilt maken van wattenschijfjes.

Makeup reinigingsdoek €0,89 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s