Mua Glow X shimmer spray

Het is officieel zomer! Het kan dan leuk zijn om je lichaam wat meer glow te geven als je in je zomer kleren de deur uit gaat. Ik heb zelf een vrij lichte huid en word dan ook niet snel bruin dus ik vind het wel leuk om mijn huid een mooie glow te geven met een product. In mijn stash had ik nog de glow spay van Mua zitten en nu ik mijn korte kleding uit de kast heb gehaald vond ik het wel leuk deze te proberen. Ik vertel wat ik van deze spray vind.

 

De spray zit in een spray flacon, het flesje is gemaakt van heel stevig materiaal want je kunt hem niet inknijpen. Het flesje is transparant waardoor je de spray er mooi doorheen ziet komen. De tekst op het flesje is goudkleurig en de dop en verstuiver zijn beide oranje.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de spray, heel fijn dat dit erop staat alleen de tekst is goud en omdat de spray ook een gouden gloed heeft vind ik het niet heel fijn om te lezen. De ingrediëntenlijst staat ook achterop het flesje.

In de flacon zit 150 ml aan shimmer spray. Je moet de spray voor gebruik goed schudden, en je kunt hem op je gezicht en lichaam gebruiken. De spray zou een ultieme gouden gloed achterlaten. Ook heeft de spray een lichte kokosnoot geur en dat vind ik zelf wel heel aangenaam..

De verstuiver die op het flesje zit is eigenlijk wel fijn in gebruik, er komt wel een fijne hoeveelheid spray uit en je kunt het makkelijk verdelen.

Swatchen

Spray aangebracht in mijn hals.

Ik vind de spray een leuk effect hebben, het effect is niet heel opvallend groot maar je ziet wel een mooie glow terug! Ik denk niet dat ik de spray snel op mijn gezicht zou gebruiken omdat ik altijd make-up draag en ik dan een mat effect wel mooi vind, maar in mijn hals vind ik het leuk om op te sprayen. De kokosnoot geur is niet heel erg aanwezig maar je ruikt hem wel en ik vind de geur erg aangenaam, ik ben zelf geen kokos fan om te eten maar in producten vind ik de geur gek genoeg wel heel lekker.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s