Meeki Smokey eye kit

Ik vind smokey eyes mooi, vooral bij speciale gelegenheden vind ik het leuk om een smokey eye te maken. Ik heb meerdere smokey eye setjes geprobeerd maar vaak zijn te oogschaduw kleuren nog te licht voor een echte smokey eye, omdat de pigmentatie toch de wensen over laat. Toen ik een tijdje terug bij de Action een smokey eye kit tegen kwam van het merk Meeki was ik wel benieuwd of je een mooie smokey eye zou kunnen maken met dit setje. Ik probeerde het setje uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het setje zit in een doosje die gemaakt is van stevig karton. Ik vind het doosje er wel mooi uitzien met de afbeelding erop. De tekst op het doosje is wit en er staan ook wat producten die je in het doosje vind als afbeelding op het doosje.

Achterop het doosje vind je wat meer informatie over het setje. Ook staat van elk product die in het doosje zit de ingrediëntenlijst achterop het doosje vermeld en dat vind ik mooi gedaan.

Als je het palette opent, die overigens opent en sluit door een magneet, zie je in de deksel een tutorial staan om smokey eyes te maken, hier word in zes stappen uitgelegd hoe je een smokey eye kunt maken wel in het engels. Ook zie je de producten als je het doosje opent zitten die nog goed zijn afgesloten door een plastic blaadje. In het palette zit een oogpotloodje, mascara, drie kleuren oogschaduw en een dubbelzijdige spons applicator.

Het potloodje ziet er heel basic uit, de huls is zwart en de tekst is wit. Het dopje van het potloodje is transparant.

Het potlood bevat 0,6 g. Het potlood moet je wel zelf slijpen als deze stomp word en dat vind ik iets minder, ik ben zelf erg groot fan van potloodjes die je omhoog kunt draaien omdat de structuur iets anders is en ook nog fijner aanbrengt.

Swatchen.

Ik vind het oogpotlood best hard aanvoelen op de waterlijn en hij vervaagt ook best wel snel dus je zou hem de hele dag door moeten bijwerken.

De mascara die bij het setje zit heeft een heel schattig formaatje, hij is erg compact. De huls is glanzend zwart en de tekst is wit.

In het hulsje zit 3,6 ml aan mascara en dat is niet heel veel maar goed het is ook een mini mascara natuurlijik. Er word niks vermeld over wat de mascara zou doen qua krul of volume.

Het borsteltje is ook erg klein van de mascara. Het borsteltje heeft wel een fijne vorm en ik houd persoonlijk wel van dit soort borsteltjes.

De mascara is niet heel spectaculair, hij maakt de wimpers zwart maar dat is het dan ook wel. Ik mis toch wel volume of krul want dat vind ik horen bij een smokey eye.

In het setje zitten drie oogschaduw kleurtjes, een zwarte, grijze en witte. De pans zijn niet heel groot maar je kunt er goed in dippen. In totaal zit er 3 g aan oogschaduw in het palette.

Swatchen.

ooglook gemaakt met de oogschaduw.

Ook de oogschaduw valt me tegen, hij is heel moeilijk te blenden en vind hem qua pigment ook te licht, bij een smokey eye mag de oogschaduw echt intens zijn en dat is deze zeker niet.

Al met al is het palette toch wel teleurstellend eigenlijk zijn alle producten het net niet voor een smokey eye, voor overdag kan dit palette opzich prima maar als je een echte smokey eye wilt dan is dit palette gewoon veel te mager. het potlood vervaagd snel, de mascara is enkel zwart zonder krul of volume en de oogschaduw is niet goed genoeg gepigmenteerd. Jammer ik had gehoopt dat dit setje een mooie smokey eye kon geven maar helaas.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s