Lottie London Oil slick nourishing lip oil

Lip olie zie ik de laatste tijd steeds vaker terug komen bij diverse merken, ik ben sinds een poosje ook fan van lip olie omdat ik merk dat mijn lippen het zo nu en dan zeker goed kunnen gebruiken, mijn liefde voor liquid lipsticks is erg groot maar eerlijk is eerlijk mijn lippen worden er droog van, dus dan is de afwisseling met lip olie erg fijn. Ik kwam twee verschillende lip olies tegen van het merk Lottie London en ik was wel benieuwd of de lip olie wat voor mijn lippen zou doen. Ik testte de lip olies uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en zijn geheel transparant. Hierdoor vind ik de roze kleur van de ene lip olie er mooi in uitkomen. De tekst op de huls heeft een holografisch effect en dat ziet er wel leuk uit.

Er staat wat informatie achterop de huls maar ik vind het zelf niet heel interessant, er word namelijk niks vermeld over de lip olie zelf en ook de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld. Gelukkig is die informatie wel terug te vinden op de website.

Onderop de hulzen staan de namen van de lip olie vermeld, de transparante lip olie heeft de naam vanilla whip gekregen en de roze lip olie heeft de naam extra cherries gekregen.

In beide hulzen zit 3,8 ml aan lip olie. De lip olie belooft dat je direct sappige lippen krijgt zonder plakkerigheid. De lip olie is doordrenkt met amandelolie wat zorgt voor hydratatie, in de transparante lip olie zit vanille extract en in de roze lip olie kernsen extract. Hierdoor zou je hele zoete lippen krijgen.

De lip olie heeft een standaard applicator die ook bij lip gloss zit, je kunt er de lip olie prima mee aanbrengen. Ik heb wel gemerkt dat je de applicator steeds opnieuw in de huls moet dopen om nieuwe lip olie aan te brengen want de applicator neemt niet heel veel lip olie op.

Swatchen:vanilla whip gekregen en extra cherries.

Lipolies aangebracht op mijn lippen.

Ik ben niet razend enthousiast over de lip olies. Allereerst vind ik de roze kleur best wel onnodig want je ziet deze echt niet terug ik zie geen verschil tussen transparant en roze. Ze zouden niet plakkerig zijn, ik vind ze niet plakkerig aanvoelen op de lippen maar je haren blijven er zeker wel aan plakken. De geuren zijn wel aangenaam maar ik vind de lip olies een beetje saai, ik had het leuker gevonden als er een glittertje in had gezeten want ik vind zeker niet dat je een wauw effect op je lippen hebt met de lip olie.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s