Kruidvat Infallible flicks glossy en matte eyeliner pen

Ik ben dol op eyeliner, ik gebruik het bij elke ooglook want ik vind dat mijn ogen er sprekender door worden, ik vind zelf liquid eyeliners erg mooi alleen die lopen wat sneller uit in mijn oogschaduw vanwege de droogtijd dus ik vind pennen in het algemeen makkelijker. Toen Kruidvat hun eigen make-up lijn introduceerde zaten er ook twee eyeliners in hun collectie. Er zit een matte en glossy eyeliner in de collectie en ik was wel erg benieuwd naar de eyeliners en ook of je veel verschil zou zien tussen mat en glossy. Ik testte de eyeliners uit en vertel wat ik ervan vind.

De eyeliners hebben beide een zwarte huls, de glossy liner heeft een glanzende huls en de matte liner een matte huls. De tekst op de hulzen zijn licht roze en ik vind het contrast er wel mooi uitzien.

Achterop de hulzen staat meer informatie over de eyeliners, de tekst staat er in het nederlands en engels op. De ingrediëntenlijst is niet terug te vinden op de huls, de ingrediëntenlijst staat wel op de website van Kruidvat.

De glossy eyeliner heeft de naam 020 crystal black gekregen en de matte eyeliner heeft de naam 010 soft black gekregen.

In de hulzen zit 1 mg aan eyeliner. De eyeliners beloven wel tot twaalf uur te blijven zitten. De glossy eyeliner belooft een glanzende glamourlook en de matte eyeliner belooft een matte intense look. De eyeliners zouden niet vlekken en ook geen klontjes bevatten. De eyeliners zijn compleet vegan.

De eyeliners hebben een dunne flexibele kalligrafiepunt waarmee je een precieze lijn zou kunnen trekken maar ook dramatische dikke lijken.

Swatchen:glossy eyeliner en matte eyeliner.

Glossy eyeliner:

eyeliner aangebracht.

Matte eyeliner:

eyeliner aangebracht.

Ik ben wel te spreken over de eyeliners, ze brengen makkelijk aan en je kunt er inderdaad flexibele lijnen mee trekken. Ik vind de eyeliners bij het swatchen niet intens zwart en dat vind ik wel jammer. Ook zie ik bij het swatchen zeker verschil tussen glossy en matt maar bij de ooglook zie ik niks terug van de glans bij de glossy eyeliner. Ik ben wel heel benieuwd of ze langer te gebruiken zullen zijn of toch snel uitgedroogd zijn maar dat zal moeten uitwijzen, ik denk wel dat ik eerder voor mat zal gaan dan glossy omdat je de glans niet terug ziet op de ogen.

Infallible flicks glossy en matt eyeliner pen €2,89 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s