I ♥ Revolution Galactic chocolate eyeshadow palette

Al een paar jaar ben ik groot fan van de oogschaduw paletten van I ♥ Revolution. Ik ben dol op de chocolade paletten van hun en heb in de afgelopen jaren al een mooie verzameling opgebouwd. Helaas zijn ze niet zo makkelijk in reguliere winkels te koop en moet ik het vooral van het internet hebben. Een variant waar ik heel erg benieuwd naar was, was het galactic palette. De kleuren die in het palette zitten spraken me heel erg aan en vond hem er ook erg mooi uitzien. Ik heb het palette eindelijk uitgetest en vertel wat ik ervan vind.

Het palette zit in een doosje net zoals alle andere paletten van I ♥ Revolution. In vergelijking met de andere paletten vind ik dit doosje er wel heel spectaculair uitzien, er zit namelijk een soort metallic gloed over het doosje heen.

Op de achterkant van het doosje staat weinig informatie over het palette, wel staat de ingrediëntenlijst achterop. Ook vind je een grote afbeelding met de oogschaduw kleuren die in het palette achterop het doosje.

De vormgeving van het palette is niet echt anders dan de andere chocolade paletten van I ♥ Revolution, wel vind ik deze kleur er lekker uitspringen, het donker bruine met zilver vind ik zelf wel een eyecatcher.

Achterop het palette zit een sticker die ook een mooie zilveren kleur heeft gekregen. Hier staat de ingrediëntenlijst ook nog op vermeld. Ook is de oogschaduw in het palette niet op dieren getest dus een groot pluspunt.

In de deksel van het palette zit een mooie grote spiegel, altijd erg fijn een spiegel in een palette. In het palette zitten achttien kleuren oogschaduw, er zitten zowel matte en shimmer kleuren in het palette. De namen van de kleuren van de oogschaduw staan onder de kleuren vermeld. In het palette zit in totaal 19 g aan oogschaduw.

Swatchen:supernove – constellation – asterism – black hole – cosmic crush – moon rocks – interstella – out of space – one small step – solar flare – seen from mars – alien chic – intergalactic – darm matter – andromeda – far far away – space queen – eclipse

ooglooks gemaakt met het palette.

Ik ben weer heel erg enthousiast over het oogschaduw paletten. De kleuren hebben een mooie en goede pigmentatie, het palette heeft meer shimmer kleuren dan matte kleuren en dat moet wel je ding zijn. De kleuren blenden mooi uit en je kunt erg leuke ooglooks maken met het palette. Ik vind de kleuren ook wel wat unieker die in dit palette zitten want deze combinatie zie je minder vaak. Ook heeft het palette een lichte chocolade geur wat ik zelf heel erg lekker vind.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s