Essence Trend editie The glowing golds

Een filter over je foto heen zetten, vele mensen doen dit en het ziet er soms heel mooi uit maar in werkelijkheid valt het dan weer tegen. Essence heeft de trend editie The glowing golds uitgebracht, met de producten uit deze trend editie zou je je eigen instagram filter op je gezicht kunnen creëeren. De producten zouden als een glowy filter werken waardoor je een natuurlijke sunkissed teint kunt maken voor die perfecte instagram achtige look. Ik testte de producten uit deze trend editie uit en vertel wat ik ervan vind.

 

In de collectie zit een vitamin c glow serum, body shimmer gel, vitamin e baked luminous bronzers, vitamin c baked highlighter, crazy volume mascara, caring shimmer lip oils en een hydrating golden face mask.

Vitamin c glow serum

Het serum zit in een glazen flesje die een bruine kleur heeft gekregen, de tekst en details op het flesje zijn goudkleurig.

Het serum heeft de naam 01 glow like gold, shine like the sun! Achterop het flesje staat meer informatie over het serum en ook de ingrediëntenlijst word vermeld. 

In het flesje zit 20 ml aan serum. Het serum bevat een boost van vitamine c en bevordert de natuurlijke uistraling van de huid, het serum zou de perfecte make-up basis zijn voor een gebronsde zomerlook. Het flesje heeft een pipetje waardoor je een juiste hoeveelheid van het serum zelf kunt doseren, ook is het erg hygiënisch werken op deze manier.

Ik vind de serum heel fijn aanvoelen op mijn gezicht, het serum trekt lekker snel in en ik zie ook een mooie gloed op mijn gezicht nadat het serum is aangebracht. Mijn make-up aanbrengen gaat ook heel makkelijk over het serum heen. Ik vind het serum erg fijn.

Body shimmer gel

De body shimmer gel zit in een tube die een opvallende roze kleur heeft gekregen, de tekst en de op zijn beide goudkleurig.

De shimmer gel heeft de naam 01 golden glow, i love you so! gekregen. Achterop de tube staat meer informatie over de shimmer gel en ook de ingrediëntenlijst staat achterop.

In de tube zit 50 ml aan shimmer gel. De shimmer gel heeft een gel textuur en bevat vitamine E en karitéboter, de shimmer gel zou zorgen voor een zacht focus effect op de huid, de innovatieve formule zorgt voor een glanzende gel voor een zacgte prachtige teint en werkt al een speciale eye catcher, voor bijvoorbeeld de hals, benen of armen. De geld geeft een lichte textuur en een frisse kokonootgeur.

De opening van de tube is vrij klein en er komt een fijne hoeveelheid gel uit, niet te veel en niet te weinig dat vind ik zelf altijd erg fijn. 

Swatchen.

body shimmer aangebracht in mijn hals.

Ik ind de body shimmer met swatchen echt super mooi en goed zichbaar, eenmaal aangebracht in de hals vind ik dat je het nauwelijks terug ziet. Ik moet echt heel goed kijken om een shimmer te kunnen zien. Ik ben toch wat teleurgesteld in de body shimmer gel.

Vitamin E baked luminous bronzers

De bronzers zitten in en doosje dat is gemaakt van kunststof, de deksel is transparant en daardoor zie je de kleur van de bronzers mooi terug, de tekst op de doosjes is goud kleurig.

De bronzers hebben de namen 01 live life golden! en 02 good as gold! gekregen. Achterop de doosjes staat wat meer informatie over de bronzers en ook de ingrediëntenlijst.

In de doosjes zit 7 g aan bronzers. De bronzers zouden zorgen voor een stralende zomerse look, omdat de teint prachtig opwarmt en het er heel natuurlijk uitzien. De textuur is gebakken en heeft een subtiele gouden glans deze combinatie zorgt ervoor dat de bronzer makkelijk blend. De bronzers zijn ideaal voor contouren en door de vitamine E bieden de bronzers extra verzorging.

Swatchen:01 live lige golden! en 02 02 good as gold

Bronzers aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de eerste bronzer wat te licht voor mijn huid, ik vind het zelf erg mooi als je een bronzer goed ziet terug komen op mijn gezicht en dat zie ik bij de tweede bronzer wel heel goed. De bronzers blenden wel mooi in de huid en voelen fijn aan.

Vitamin c baked highlighter

Het doosje van de highlighter is net als de bronzer doosjes gemaakt van kunststof, ook heeft het doosje een transparante deksel waardoor je de highlighter mooi kunt zien, wederom is er gekozen voor een gouden tekst op het doosje.

De highlighter heeft de naam 01 golden days ahead gekregen. Achterop het doosje staat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst.

In het doosje zit 4,5 g aan highlighter. De highlighter zou de huid niet alleen een prachtige glans bieden maar door de vitamine c ook nog een stralende uitstraling. De textuur zou super zacht zijn en hooggepigmenteerd en ook makkelijke te blenden.

Swatchen.

Highlighter aangebracht op mijn gezicht.

Ik vind de highlighter echt prachtig, de glans zie je heel mooi terug en de textuur voelt heel fijn aan. De highlighter blend ook gewoon lekker uit, ik vind hem fantastisch.

I love extreme limeted crazy volume mascara

De i love extreme mascara zit al in het vaste assortiment van Essence maar nu is deze in een trend editie gekomen. De huls ziet er ook heel anders uit want deze heeft een gouden kleur gekregen en de standaard variant is roze. De tekst op de huls is zwart.

Op de zijkant van de mascara staat wat meer informatie over de mascara, de ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld maar staat wel op de site van Essence op de speciale pagina met trend collecties.

De mascara zou een romige en diepzwarte textuur hebben en expressieve wimpers en spectaculaire volume creëeren. Ook zou je zichtbare wimperverlenging creëren met de mascara. In de huls zit 12 ml aan mascara.

Het borsteltje is gemaakt van plastic en heeft zeer korte haartjes, ik vind dit soort borsteltjes zelf niet fantastisch omdat ik liever echte haartjes heb.

Ik ben heel erg onder de indruk van de mascara, mijn wimpers lijken echt een stuk langer en ook het volume wat de mascara geeft vind ik prachtig. Ik werd direct enthousiast toen ik het resultaat zag dus deze mascara is echt een topper.

Caring shimmer lip oils

De lip oils zitten in een kunststof verpakking, de huls zelf is transparant en hierdoor zie je de lip oils mooi terug komen. De tekst is wederom goudkleurig en de dop ook.

De lip oils hebben de namen 01 heart of gold en 02 golden magic gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de lip oils, de ingrediëntenlijst word niet vermeld op de huls maar wel op de website.

De lip oils zouden zorgen voor gevoede lippen met een speciale glow. De textuur van de lip oils zou licht zijn en jojobaolie bevatten door de jojobaolie en vitamine E zouden je lippen intensief gevoed worden net als een lippenbalsem. De lip oils zouden een subtiele gouden glans hebben en een opvullen effect geven net als bij een lipgloss, de lip oils zouden niet plakken. In de hulzen zit 9 ml aan lip oils.

De applicator die bij de lip oil zit is hetzelfde als een lipgloss applicator. DE applicator is wat korter en dikker maar je kunt er prima de lip oils mee aanbrengen.

Swatchen:01 heart of gold en 02 golden magic

Lip oils aangebracht op mijn lippen.

Ik ben erg enthousiast over de lip oils, mijn lippen lijken zeker voller door de lip oils en ik vind de gouden shimmers erg mooi. Ik vind het fijn dat de lip oils niet plakken. Ik had het wel leuker gevonden als er meer kleur in de lip oils had gezeten.

Ik vind de collectie weer mooi opgezet van alle producten die ik getest heb vond ik er maar twee tegen vallen. Ik vind het leuk bedacht en mooi passend bij de tijd van het seizoen en de producten zijn ook nog eens verzorgend en dat is een groot pluspunt. Ik kan weer een paar hele mooie producten toevoegen aan mijn stash.

De trend editie The glowin golds is verkrijgbaar bij Kruidvat tot en met eind juni s021, voor deze collectie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s