Catrice Limited editie HD liquid coverage foundation mini size

Een populaire foundation van Catrice is de HD liquid coverage foundation, deze foundation is al een ruime tijd verkrijgbaar en ik vind hem zelf heel erg fijn in gebruik. Nu is Catrice met een limited editie gekomen van deze foundation maar dan in een mini formaat. Dit formaat is erg handig om mee te nemen voor onderweg en zou dezelfde dekking hebben als zijn grote broer. Ik testte de foundation uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het flesje is gemaakt van glas net zoals zijn grote broer, ik vind dat zelf wel een risico om hem dan mee te nemen want als het glas breekt word het wel een bende. De tekst op het flesje is zwart en ook heeft het flesje dezelfde bovenkant, daar vertel ik later meer over.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de foundation. De ingrediëntenlijst staat niet op het flesje vermeld en omdat het een limited editie is staat het ook niet op de site, uiteraard staat de full size variant wel op de website en kun je daar wel de ingrediëntenlijst van terug vinden.

Ik heb de foundation in de kleur 010 ligt beige. Er zijn in totaal vier kleuren van de mini foundation verkrijgbaar.

Ik heb even de full size verpakking erbij gepakt om te laten zien hoe klein en schattig de mini variant is. De kleuren zijn beide hetzelfde al lijkt de grote variant iets donkerder, ook kun je goed zien dat de flesjes compleet identiek zijn. In de grote verpakking zit 30 ml aan foundation en in de mini verpakking zit 10 ml aan foundation.

De foundation heeft een druppel applicator net zoals de grote variant, de applicator is wel een stuk kleiner natuurlijk dus er kan minder foundation in worden opgenomen. Ik had zelf wel meerdere applicators nodig om mijn gezicht dekkend te krijgen met foundation.

Swatchen.

De foundation is precies hetzelfde als in de grote flesjes eigenlijk is alleen het formaat anders, de foundation dekt goed en voel ook licht aan op de huid. Het is iets meer moeite om voldoende foundation uit het flesje te krijgen omdat alles echt in mini formaat. Ik vind het zelf wel heel fijn dat er nu een mini foundation is uitgebracht die je mee kan nemen, want ik denk niet dat mensen snel met een grote fles foundation willen slepen en dit is compacter. Ik vind het flesje heel erg schattig en de foundation vond ik al geweldig dus ik vind het leuk gedaan door Catrice.

Catrice Limited editie HD liquid coverage foundation mini size €3,59 – Verkrijgbaar bij Kruidvat tot en met half juni 2021, voor deze limited editie geldt op is op.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s