Go matt mattifying finishing powder

Ik poeder mijn gezicht altijd af omdat ik dit zelf heel erg prettig vind helemaal omdat mijn foundation er dan gewoon mooier uitziet. Ik heb diverse poeders in mijn stash, loose poeders maar ook veel vaste poeders. Een poeder die tegenwoordig erg populair is, is de translucent poeders, dit zijn witte poeders die geschikt zijn voor elke huidskleur en je niet ziet zitten op je gezicht, ik heb er al een aantal in mijn stash. Bij de Action kwam ik ook zo’n poeder tegen die in de Go matt lijn zit. Ik was benieuwd naar de poeder en nam hem mee, ik tesste de poeder uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De poeder zit op een kaart en dat is een welbekende verpakking van de Action, ik vind dit zelf erg fijn want zo heb je een ongebruikt make-up product. De verpakking is roze en de tekst is een combinatie van zwart met wit. Het geheel ziet er leuk uit.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over de poeder, de tekst staat er in meerdere talen op. Ook de ingrediëntenlijst staat achterop de verpakking dus dat is top.

Het doosje is gemaakt van stevig plastic en voelt best stevig aan nog. De deksel gaat niet super makkelijk open en dat is wel eens anders geweest bij de make-up verpakkingen van Action. Het doosje waar de poeder inzit is zwart en de deksel is transparant, ook staat er op de deksel de tekst matt in een roze kleur. Ik vind het er wel leuk uitzien.

De poeder heeft de naam 155 translucent gekregen en dat is ook niet heel erg verassend. De ingrediëntenlijst van de poeder staat nogmaals achterop het doosje van de poeder vermeld.

In het doosje zit 10 g aan poeder. De poeder belooft eigenlijk niet heel veel bijzonders, de poeder zou de huid een mooie matte look geven en glimmen verminderen. Nouja het is heel helder natuurlijk want de poeder heet niet voor niks go matt.

Swatchen.

Ik vind de poeder erg fijn in gebruik, ik vind het wel moeilijk te beoordelen of hij de huid echt matteert want ik heb over het algemeen niet een heel glimmend gezicht. De poeder zie je totaal niet terug op de huid als je deze heb aangebracht zo merk je goed dat hij echt transparant is en dat maakt hem echt geschikt voor elke huidskleur. Ik vind het fijn dat de pan ook lekker groot is want zo kan ik er goed indippen met mijn kwast. Ik heb er weer een fijne poeder bij en ga hem zeker nog vaak gebruiken.

Go matt mattifying finishing powder €0,95 – Verkrijgbaar bij Action.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s