Kruidvat Make me last glow & refresh setting spray

Eerder testte ik al de matte en refresh setting spray van Kruidvat, deze beviel mij eigenlijk erg goed en toen ik ontdekte dat er ook nog glow en refresh setting spray was, was ik wel erg benieuwd naar deze variant. Gelukkig kon ik deze variant snel vinden en onderscheiden van de matte variant want het flesje heeft een andere kleur. Ik was reuze benieuwd naar deze variant dus het was hoog tijd deze uit te testen. Ik vertel wat ik van deze variant van de setting spray vind.

 

Het flesje is gemaakt van stevig plastic en heeft een witte kleur, de verstuiver heeft een nude kleur gekregen en de tekst op het flesje is zwart. Ik vind het geheel er mooi uitzien en ik vind het ook leuk dat het flesje een andere kleur dan de matte variant heeft gekregen.

Achterop het flesje staat wat meer informatie over de setting spray, ook de ingrediëntenlijst staat achterop het flesje vermeld. De setting spray is overigens compleet vegan.

In het flesje zit 50 ml aan setting spray. De setting spray belooft een lichte gezichtsnevel die je make-up fixeert voor een langdurig resultaat, ook zou de teint van je make-up verheldert worden met de setting spray. De setting spray zou een subtiele glow achterlaten door de fijne goudkleurige pigmenten. De fixing spray zou verzorgen en hydrateren door het kokoswater wat erin zit. Je moet de spray goed schudden voor gebruik.

De verstuiver die op het flesje zit is ook wel erg fijn, er komt een fijne verneveling uit en ook in een fijne dosis. Niet teveel en niet te weinig eigenlijk precies goed vind ik persoonlijk.

Ik ben erg verrast door de setting spray, de spray voelt heel fijn aan op mijn geschikt. Ik vind dat mijn make-up er nog mooier uitziet met de fixing spray en de glow die is erg subtiel wat ik zelf wel erg fijn vind. Het geheel smelt eigenlijk mooi samen met een subtiele glow. Mijn make-up blijft ook erg mooi en goed op zijn plek zitten. Ik ben heel erg blij met de setting spray en zal hem zeker nog vaak gaan gebruiken.

Kruidvat Make me last glow & refresh setting spray €4,49 – Verkrijgbaar bij Kruidvat.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s