Mua Super stylo satin finish lipstick

Eerder schreef ik al een review over de super stylo satin finish lipsticks van Mua, deze lipsticks bevielen mij erg goed en ik was dan ook erg blij toen ik nieuwe kleuren tegen kwam die ik zelf nog niet had. Lipsticks zijn toch wel één van mijn favoriete beauty producten dus zodra ik mooie exemplaren tegen kom neem ik ze wel mee. Ik testte de drie kleuren uit van deze lipsticks en vertel wat ik ervan vind.

 

De hulzen zijn gemaakt van kunststof en de achterkant en de dop hebben de kleur van de lipstick gekregen, wel handig want er staan geen testers bij de lipsticks. Het gedeelte in het midden is zwart en de tekst is wit. De hulzen zijn glanzend.

Op de doppen staat een sticker waar de kleurnaam van de lipsticks opstaan, de lipsticks hebben de namen,super nude, heroic en world class gekregen.

De lipsticks beloven volledige dekking en zouden zacht en romig zijn. De lipstick zou hydraterend aanvoelen en makkelijk over de lippen glijden en een zachte finish bieden.

De lipsticks hebben aan de onderkant van de huls een draaimechanisme waarmee je de lipsticks omhoog en omlaag kunt draaien, zelf vind ik dit een handig systeem. In de hulzen zit 2 g aan lipstick. De ingrediëntenlijst van de lipstick is terug te vinden op de website van Mua.

SwatchenLsuper nude – heroic – world class.

Lipsticks aangebracht op mijn lippen.

Het lijkt me duidelijk dat ik de lipsticks erg fijn vind want anders had ik deze drie kleuren er niet bij gekocht natuurlijk. Ik vind de pigmentatie erg goed en de lipsticks voelen fijn en verzorgd aan op mijn lippen. Ik vind de kleuren erg leuk, ze zijn alle drie totaal verschillend maar zien er wel erg mooi uit op de lippen. Ik vind dat Mua echt een pareltje in hand heeft met deze lipsticks want ze zijn gewoon fantastisch.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s