Catrice 24 h brush liner longlasting + waterproof

Ik hou heel erg van eyeliner, sinds ik eyeliner gebruik is mijn ooglook niet meer af zonder een eyeliner. In mijn stash zitten diverse eyeliner zowel pennen als liquid eyeliners er is van alles te vinden. Catrice kwam met de 24 h brush liner in een longlasting en waterproef variant, deze eyeliner bevat coconut water en dit had ik nog niet eerder gezien bij een eyeliner. Mijn interesse in de eyeliner was gewekt en besloot zowel de longlasting als waterproof variant te proberen. Ik vertel wat ik van de eyeliners vind.

De eyeliner zit in een zwarte flacon die mat is. De longlasting variant heeft gouden tekst gekregen en de waterproef variant heeft blauwe tekst gekregen. Erg handig dat beide exemplaren andere kleuren bevatten want zo kun je ze duidelijk van elkaar scheiden.

Achterop de hulzen staat wat meer informatie over de eyeliners. De ingrediëntenlijst is niet op de huls terug te vinden maar wel op de website van Catrice.

De eyeliners hebben de namen 010 ultra vlack en 010 ultra black waterproof gekregen.

De eyeliners beloven een langhoudende formule te hebben van 24 uur. In de eyeliners zit kokoswater wat zou zorgen voor hydratatie. De eyeliners zijn vrij van parabenen, microplastics en pegs. De eyeliners hebben een matte finish. Uiteraard zou de waterproef variant bestand zijn tegen water.

De eyeliners hebben een flexibel en fijn kwastje waarmee de eyeliner accuraat op de wimper lijn kan worden aangebracht. Je kunt heel makkelijk dunne lijntjes trekken en als je een dikker lijntje wil kun je er vaker overheen gaan met de eyeliner.

Swatchen:eyeliner longlasting en eyeliner waterproof.

Eyeliner longlasting:

Eyeliner waterproef:

Ik ben erg verrast door de eyeliners. Ik vind de verpakkingen er erg strak uitzien. Ook vind ik het kwastje erg fijn wat bij de eyeliners zit, je kunt er mooie dunne lijntjes mee trekken en dat vind ik persoonlijk wel erg mooi. De eyeliner heeft een bijzonder geurtje door het kokoswater. Ik merk zeker dat er kokoswater in de eyeliners zit want de eyeliners irriteren helemaal niet bij het aanbrengen. Ik heb normaal bij liquid eyeliners nog wel eens last van irritatie namelijk. De waterproef variant vlekt niet als er water op komt. De eyeliners blijven zeker een paar uur mooi op hun plek zitten. Ik ben heel erg blij met de eyeliners.

Catrice24 h brush liner longlasting + waterproof €2,99 p/s – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s