Labello Glossy finish caring lip oil

Ik ben al jaren groot fan van Labello, ik heb een flink aantal lippenbalsems van dit merk. Sinds een tijdje verkoopt Labello ook caring lip oil die ook nog eens een glanzende finish afgeeft. Er zijn twee kleuren verkrijgbaar en ik was wel erg benieuwd of dat deze zouden werken en wat het voor mijn lippen zou doen. Ik vond het er veel belovend uitzien dus nam beide tinten mee en testte ze uit. Ik vertel wat ik van deze caring lip oils vind.

De producten zitten op een kaart en zien er net even anders uit als de standaard Labello producten. Ze vallen in het schap in iedergeval lekker op want er staat groot new op de verpakking en er zijn ook vrolijke kleuren gebruikt.

Achterop de verpakking staat wat meer informatie over het product er is zelf gebruik gemaakt van afbeeldingen dus dat is wel een mooi extra puntje. De ingrediëntenlijst staat ook achterop vermeld.

De labello caring lip oils zijn verkrijgbaar in twee kleuren zoals ik eerder vermelde en de kleuren hebben de namen clear glow en dress nude gekregen. De hulzen zijn transparant en hierdoor zie je het product mooi door het flesje heenkomen. In beide flesjes zit 5,5 ml aan caring lip oil.

De lip oil is compleet vegan. De lip oil belooft een glanzende finish, geen kleverig gevoel, natuurlijke oliën te bevatten en ook zouden je lippen er voller uitzien na het aanbrengen van de lip oil. Eigenlijk is het een soort lipgloss die heel veel verzorging bied en niet zou plakken.

De applicator die bij de lip oil zit is niet heel bijzonder, het is namelijk een standaard lip applicator die je ook veel bij lip gloss ziet terug komen. Je kunt met de applicator de lip oil prima aanbrengen.

Swatchen: clear glow en dress nude.

Lip oil aangebracht op mijn lippen.

Ik vind de lip oil heel erg fijn. Ze voelen fijn aan op mijn lippen en inderdaad plakken ze niet. Ik vind de glossy finish wel erg mooi. De kleuren hadden van mij wel wat feller mogen zijn want die zijn best wel zacht en ik hou wel van fel maar voor de afwisseling is een zachte kleur ook zeker leuk. Ik vind het zelf erg fijn dat als mijn lippen erg droog zijn ik toch een lip product kan dragen die mijn lippen lekker verzorgt en er ook nog glanzend uitziet. Ik vind niet dat mijn lippen er voller uitzien met de lip oil.

Labello Glossy finish caring lip oil €7,99 – Verkrijgbaar bij de drogist.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s