Catrice Eyeconista high volume high care mascara

Hennepolie zie je steeds meer terug komen in make-up producten en nadat Essence met een gehele lijn kwam met producten waar hennep in verwerkt was kon Catrice niet achter blijven. De eyconista mascara kennen we inmiddels allemaal wel denk ik maar er is nu ook een variant waar hennep olie in verwerkt zit. Ik ben zelf fan van de gewone eyeconista mascara en toen ik deze variant met hennep olie ontdekte was ik eigenlijk wel erg benieuwd of ik verschil zou merken. Ik testte de mascara uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De huls is qua vorm niet veranderd, wel is de kleur anders want deze huls heeft een zilveren kleur. De tekst staat er in het groen op, ik vind de combinatie mooi maar niet heel praktisch want het is moeilijk leesbaar. Op de dop staat een sticker waar duidelijk op staat dat er hennep olie in de mascara verwerkt is.

De mascara heeft de naam 01 eye care gekregen. Achterop de huls staat wat meer informatie over de mascara, maar door de groene tekst is dit een beetje moeilijk leesbaar. De ingrediëntenlijst staat niet op de huls vermeld maar wel op de website.

In de huls zit 11 ml aan mascara. De mascara belooft dramatische en gekrulde wimpers, ook zou de mascara een instant effect geven na slechts één keer aanbrengen en de hennep olie zou ook verzorgen. De mascara is veganistisch.

Het borsteltje is gemaakt van plastic en dat zijn niet mijn favoriete borsteltjes. Volgens Catrice zou het verbeterde volumineuze borsteltje elk individueel haartje voorzien van mascara en krul geven.

zonder mascara en met mascara.

Ik ben heel erg verrast door de mascara, allereerst vind ik de geur wel heel erg lekker van je ruikt echt de hennep olie. Ik vind het effect ook wel erg mooi van de mascara, ik zie echt wel dat elk wimpertje apart word gelift met de mascara en zelfs de kleinste haartjes worden meegepakt. Ook de onderste wimpers krijgen een lekkere boost met de mascara. Ik vind hem heel erg fijn en kan hem zeker aanraden.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s