Lottie London The rose golds eyeshadow palette

Het merk Lottie London heb het afgelopen jaar steeds beter leren kennen en kan wel zeggen dat ik het een leuk merk vind met mooie producten. Af en toe zie ik wat producten liggen bij het Kruidvat van Lottie London en als ze me aanspreken neem ik ze mee, maar ik ben nog nooit een vast display met producten tegen gekomen. Een tijdje geleden kwam ik een oogschaduw palette tegen met negen kleuren oogschaduw, de kleuren spraken me aan en nam hem mee. Ik testte het palette uit en vertel wat ik ervan vind.

 

Het palette is gemaakt van kunststof, de achterkant is zwart en de deksel in transparant waardoor je de oogschaduw mooi kunt zien. De tekst die op de deksel staat is holografisch, het hele geheel ziet er mooi uit vind ik zelf.

Het palette heeft de naam the rose golds gekregen. Er staat een heel klein beetje informatie over het palette op de achterkant en ook de ingrediëntenlijst. Ook zie je op de achterkant een afbeelding met de oogschaduw waar namen van de kleuren in staan.

In het palette zitten dus negen kleuren oogschaduw die variëren van ultra metallic, gladde sprankelende glinsters en romige matte tinten. Het palette is compact en zou geschikt zijn voor elke gelegenheid en perfect voor glamour onderweg. In het palette zit 7,2 g aan oogschaduw.

Swatchen:buff – queen – peah – glow – sassy – rosé – whisper – rose gold – baby.

ooglooks gemaakt met het palette.

Ik vind de oogschaduw eigenlijk heel erg goed, de pigmentatie is goed en je kunt de kleuren ook goed opbouwen. De kleuren zijn misschien niet heel uniek omdat het toch wel wat doorsnee kleuren zijn die je wel vaker in oogschaduw paletten ziet terugkomen. Ik vind dat de kleuren heel erg mooi bij elkaar passen en ik vind het palette ook zeker erg geschikt voor elke dag omdat de kleuren vrij zacht zijn en je er ook onopvallende ooglooks mee kunt maken. Ik ben in iedergeval erg blij met het oogschaduw palette en zal hem met veel liefde toevoegen aan mijn stash en gaan gebruiken.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s