Catrice More than glow highlighter

Ik ben niet vies van een shimmer op mijn gezicht, want ik vind het erg mooi om bepaalde delen van mijn gezicht extra te accentueren. Highlighter is daarom een perfect product voor mij en heb ook een flinke highlighter stash. Eigenlijk ben ik altijd erg benieuwd naar nieuwe highlighters en wil ze altijd graag uitproberen. Catrice bracht eind 2020 mooie nieuwe highlighters in het assortiment en ik was hier reuze benieuwd na. Ik testte de highlighters uit en vertel wat ik ervan vind.

 

De highlighters zitten in doosjes die zijn gemaakt van kunststof. De deksels zijn transparant waardoor je de highlighters mooi ziet terug komen. Op de doosjes staat een bloemetje afgebeeld wat ik zelf erg leuk vind. De tekst en het bloemetje zijn beide zwart.

De highlighters zouden verkrijgbaar zijn in drie tinten, ik heb er zelf helaas maar twee gevonden. De highlighters die ik heb hebben de namen 010 ultimate platunum glaze en 030 beyond golden glow gekregen. Achterop het doosje staat wat meer informatie over de highlighter en ook de ingrediëntenlijst word vermeld.

In de doosjes zit 5,9 g aan highlighter. In de hihlighters zelf zijn ook hele mooie bloemen gedrukt en dat ziet er super leuk uit. De highlighters zijn geperst en in poedervorm, de textuur is zijdeachtig en ultra zacht en zou zorgen voor een perfecte glow. De highlighters zouden metallic glinsterende effecten hebben en zacht blenden.

Swatchen:010 ultimate platinum glaze en 030 beyond golden glow

010 ultimate platinum glow

030 beyond golden glow

Ik ben erg enthousiast over de highlighters, ze blenden mooi in en hebben inderdaad een hele zachte structuur die fijn aan voelt op de huid. Beide highlighters hebben een prachtige toon en ik vind de verschillen tussen de lichte en donkere tint heel erg mooi. Ik vind de highlighters er ook gewoon prachtig uitzien en ze zijn ook nog eens fijn in gebruik, als ik de andere kleur nog eens vind zal ik hem zeker kopen want ik ben ook erg benieuwd naar deze tint. Ik heb in iedergeval weer twee prachtige highlighters erbij.

Catrice More than glow highlighter €3,99 per stuk – Verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Volg mij ook op:Twitter – Facebook – Instagram – Youtube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s